Kjærlighetssorg....

Jeg har lenge tenkt på å oppdatere bloggen. Men har ikke helt visst hva jeg skulle skrive. Jeg kunne skrive at jeg har lyst til å gråte, jeg har lyst til å låse meg inne på rommet og ikke komme ut, eller at jeg føler jeg har kjærlighetssorg. For det føles slik!

Siste dag av permisjonen min er kommet, og jeg føler jeg prøver å forberede meg mentalt på å måtte skilles fra Luna. Jeg gikk aldri igjennom et slikt ‘’brudd’’ med Oliver, siden jeg allerede var gravid med Luna og ikke jobbet mellom permisjonene.

Så nå må jeg ut i den store verden uten Luna. Jeg føler jeg skal gå igjennom en skilsmisse med noen jeg har vært sammen med i årevis. For å så takle hverdagen alene. For jeg er sikker på at det er den følelsen jeg kommer til å kjenne mest på. Følelsen av å være alene.

I morgen skal jeg tilbake på jobb. Rett i opplæring, rett i jobb, og helt uten Luna. Ammingen blir også trappet en god del nå. Så langt har Luna hatt fri tilgang til puppen, nå blir den borte i 7-8timer på dagen.

Når jeg kjenner på disse tankene å følelsene, lurer jeg på hvordan Luna får det. Kommer hun til å føle savn, en mangel, eller at jeg har forlatt henne? Æsj, det er så vondt å ikke vite hva hun kommer til å tenke å føle når jeg ikke lenger er hjemme med henne hver dag. Jeg vil ikke at hun skal tro jeg har forlatt henne, eller at hun skal savne meg. Samtidig håper jeg ikke ting blir som det alltid har vært, for det er jo en STOR forandring for både hun og meg..

Jeg vet ikke hvor jeg vil med dette innlegget. Men nå kom en trist Abba sang på radioen, og tårene renner bak solbrillene. Så da avslutter jeg innlegget.

Så slik er ståa.

Ønske dere en solfylt søndag. Her er det nemlig 27grader.

-H

Liker

Kommentarer

JosefineMoberg
JosefineMoberg,
många styrke kramar till dig fina❤️❤️❤️nouw.com/josefinemoberg
Dagsvermer
Dagsvermer,
Huff <3 Har allerede begynt å tenke på akkurat den problemstillingen der selv. Er gravid i uke 32 og er allerede bekymret for å skulle for tidlig ut i jobb etterpå...Lykke til, håper det går bedre enn du tenker. nouw.com/dagsvermer
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229