Skönaste låten för tillfället.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Detta landet är verkligen underbart. Maten, värmen, folket och alla fina berg. Bilar utan skinn i växellådan, taxi chafförer som kör runt med deras gamla Mercedes. Medellönen här ligger på runt 500 dollar= ungefär 5000 svenska kronor, ändå är alla så generösa och bjuder på allt de har. Strömmen går lite då och då, men de ingen fara. Har tyvärr inte hunnit spela fotboll än, men ska försöka göra allt som går att göra.

Adioooos så länge 😅

Likes

Comments

Hade gärna önskat mig en engelsk talande kvinna brevid mig på flygplanet, istället fick jag ett treårigt barn. Kvinnan brevid mig hade fyra barn så kände att hon behövde lite hjälp. Vilket fall som helst är jag äntligen framme i detta vackra landet, värmen är dödande men hellre de än regn, ses så länge.


Likes

Comments

Visste inte att Danmark flygplats bestod utav 36 och en halv miljon Japaner som konstant stirrar och slänger arga blickar på mig :///, iallafall förutom de har allt gått enligt planen. För er som inte vet ska jag idag äntligen lämna detta landet... eller rättare sagt denna staden, ska bli så skönt med lite sol och värme. De är jag och min underbara syster, om de är någon som förtjänar lite semester är de hon. Ända problemet är att jag måste lyfta typ 5 väskor och mina biceps vill just nu bara dö. Snart kommer mitt plan vilket är perfekt för mitt nätt håller på att ta slut, vilket är rätt synd för jag känner att jag måste redigera denna texten i cirka 2 timmar för att få den att bli perfekt, med tanke på min grammatik. Kraaaaaaaam 🤷🏻♂️🤙🏻

Likes

Comments