Header

Efe Ahmet

De er så utrolig like av utseende som babyer. Det er helt vilt å se. De samme brune øynene, det runde ansiktet, nesen og leppene er helt likt. Det som skiller de er fargen på hår og øyenbryn, samt ørene. I tillegg er jo Efe nesten to kg tyngre en Emir var, på samme alder. Blir spennende å se hvor like de blir når de blir eldre.

En ting er iallefall sikkert, jeg og Fatih lager himla fine barn sammen.

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

DAILY LIFE

Til meg, fra meg.

En helt vanlig onsdag hvor en søt bukett med nelliker fikk bli med hjem. Nye klær til lillebror som vokser i full fart, og litt nytt til storebror i samme slengen. En Cola Zero på Hanci og kylling wraps til middag. En ettermiddag fylt med liv og sprell fra energibunten, en katt som prøver å spise buketten jeg har satt på bordet og en lillebror som snakker og er fornøyd med livet. Savner bare babaen som er på jobb.

Likes

Comments

COLLECTIONS & LISTS

Lukten etter regn. Store joggebukser. Bøker jeg ikke kan legge fra meg. Lukten av ferskt brød. Smile til fremmede. Tordenvær. Sanger som snakker til meg. Blomster. Lenny Kravitz. Lange klemmer. Løvet som faller fra trær. Lukten av nyklippet gress. Latterkramper. Lange dusjer. Sovne til lyden av regn på vinduet. Neglelakker. Sommerkjoler. Kirsebær. Solen som flommer inn i stua. Katta som maler i armkroken. Falske roser. Quotes. Kald Cola Zero. Følelsen av å være elsket. God parfyme. Unnis vanijeboller. Fotografering. Nybarberte legger. Kokos dusjsåpe. Følesen av å lykkes.

Likes

Comments

Contains affiliate links WANTIES

Jeg er av den typen som liker at barna har mye å leke med. Storebror har etterhvert fått litt andre type interesser, og er ikke så fan av å leke med biler og slike ting. Men gitar og stor bilbane står på ønskelisten hans. Desverre er han ikke fan av å bygge lego, men vi har dunger med duplo som jeg håper lillebror kommer til å like.

I den tro at vi ikke kom til å få flere barn, så har vi desverre kvittet oss med det meste av leker som var fra 0-3 år. Åh som jeg angret når jeg to mnd senere hadde positiv graviditetstest i handen. Blir nok kjøpt inn endel i sommer og utover høsten tenker jeg.

Likes

Comments

PERSONAL

Å oppdra barn er utrolig utfordrende, alltid et eventyr, flere timer med latter, mange samtaler om rare ting, mange spørsmål jeg ikke aner svaret på, mye lyd, mange følelser, god natt kyss og klemmer, diskusjoner, hjertet som sprenges av stolthet, dårlig samvittighet, tårer, ren kjærlighet.

La de alltid få kjenne på at de er elsket.

La de alltid få kjenne på at de er bra nok.

La de alltid få kjenne på at du er en trygg havn.

Jeg elsker å være mamma til to gutter. Det er aldri et kjedelig øyenblikk. Det er alltid et eventyr. Det er mer en utfordrende. Det er enkelt. Det er så givende på en måte du ikke kan forklare.

Jeg kan bli sprø enkelte ganger, og det bobler i hodet mitt når grensene testes for tusende gang. Men samtidig så er det verdens største sjarmør som sier de mest festlige ting. Jeg kjeder meg aldri, og jeg har aldri lengtet etter mandag hvor det er barnehage eller skole. Jeg har aldri kjent på behov for fri etter en langhelg, eller 14 dager vinterferie. For uansett hvor sliten jeg kan bli noen ganger, så elsker jeg å være sammen med barna. I juni blir det igjen nesten 3,5 mnd sommerferie. Og det går heeeelt fint.

Det er ikke enkelt å oppdra barn, og man går igjennom et hav av ulike følelser. Det er naturlig å være utslitt noen dager, kjenne på følelsen av at man ikke strekker til. Men vit at du gjør ditt beste, og barnet ditt elsker deg uansett.

Aldri glem at når barna er så ufordragelig at du egentlig har mest lyst å kvele dem, så er det i de øyenblikkene de virkelig trenger kjærlighet. De dagene man lengter etter leggetid kan man iallefall trøste seg med at man har overlevd, og alle er fortsatt i livet.

Astrid Lindgren sa:

Gi barna kjærlighet, mer kjærlighet og enda mer kjærlighet, så kommer manerene av seg selv.

Kunne ikke sagt det bedre selv!

Likes

Comments

DAILY LIFE

I do believe spring has arrived here in Turkey.

Likes

Comments

LIFESTYLECHANGE

Mandag. Dagen hvor jeg skal sprette ut av sengen, være full i energi og klar for å gå en lang tur. As if! Dagen hvor jeg slumrer til lillebror våkner, sukker og stønner og uffer meg over denne turen som jeg absolutt ikke har lyst å gå på. Vekker storebror, får i han mat og gjør han klar til skolen. Koker vann, ordner klar flasker og kler på lillebror. Det gjør vondt i hele viljen min, for jeg vil virkelig ikke ut å gå. Jeg har mer lyst å bruke tiden på å ligge på sofaen og kose meg med en serie, og noe godt å spise, når lillebror sover dagens første lur. Kler på meg joggeskoa, og viljen min hyler neeeei! Men av en eller annen grunn så klarer jeg å stå klar på gata kl 08.00, og når storebror er hentet, går vi til Tosmur og hjem igjen.

Jeg syns ikke det blir lettere, men heller tyngre. Bena kjennes tunge ut, og det går saktere. Men likevel, jeg går! Det er varmt ute, så jeg kler av meg og går i bare t-skjorte. Valpene mine er enda på stranda, de tilhører en ung mann som har bodd på telt nede på stranda i en uke nå. Det er mange som er ute og går i dag. Folk i alle variasjoner og aldre. Noen jogger, noen rusler, noen går. Noen sykler og noen løper vilt avgårde i et tempo som neppe kan være sunt. Jeg er litt misunnelig på hun blonde jenta som alltid jogger så friskt forbi meg om morgenen. For mine ben hater å løpe. Det er typ det verste jeg gjør. Hun ser så sporty og fresh ut, mens jeg kommer heseblesende i sakte tempo.

Sannheten er at jeg finnes ikke sporty, og jeg liker faktisk ikke å trene. Jeg tror aldri jeg har likt det. Og det er derfor jeg er sånn av og på mosjonist. Men likevel, jeg henger fortstt med, og jeg kommer meg ut av døra! Det er jeg stolt over, for jeg har enda ikke gitt opp! Min største inspirasjon er guttene mine, og det er det som gjør at jeg holder ut. For jeg skal bli i bedre form! Hvor en lang tid det tar! Men jeg kommer aldri til å bli hun der spreke som jogger i full fart langs strandpromenaden, heller hun som rusler og går i jevnt tempo.

Målene mine for uken er 4 lange turer, 15 000 skritt hver dag man-fre, og jeg skal se om jeg finner noen gøyale dansevideoer på youtube som jeg kan leke meg litt med fremover.

Likes

Comments

Contains affiliate links THIS WEEK

Tjo og hei og hopp på en søndagskveld. Vi kjører som vanlig ukas favoritter. Det har ikke vært så mye sprell denne uken, og jeg har valgt å ta det litt rolig ettersom minstemann har vært inne i sitt fjerde utviklingstrinn. Jeg følger disse utviklingstrinnene slavisk, og de har stemt ganske bra på han så langt. Hvis du ikke har hørt om disse så google it. Det stemmer veldig bra med endringer som skjer i en baby, og hvordan reagere. Får en bedre forståelse av hva som skjer når lille solstrålen plutselig surker og ikke vil ut av armene et par, tre dager. Anywho, dette skal jo ikke handle om slike ting, men derimot ukas favoritter, som kommer her:

🌴 Fredagskvelden.

🌴 Kos hos svigermor.

🌴 Semla date hos Jossan.

🌴 Fine turer tross noe manglende motivasjon mot slutten.

🌴 Valentinesdagen med burgerdate på kvelden.

🌴 Lapskaus hos mamma.

🌴 Alternativ monopol med 6 åringen.

🌴 Lørdagen på hytta.

🌴 Vårstemning.

🌴 Vellykket tur til øre-nese-hals avdelingen.


Nå venter en ny uke. Og vi starter som vanlig mandagen med å stå opp kl 06.30 (gjesp)! Gleder meg til sommerferie for å si det slik! Ikke vant til å måtte stå opp ved hjelp av en vekkerklokke.

Likes

Comments

DAILY LIFE

Åh, denne helgen her! Fredagskvelden ble jeg fjortisforelsket på nytt i mannen min, og jeg har hatt det så fint at jeg svever rundt i en liten rosa sky Den får ta følge med meg inn i neste uke, og gjerne enda lengre. Det er så deilig med sommerfugler i magen, og søte meldinger.

Ja, fredagen så fikk jeg brått lyst til å dra til hytta vår i landsbyen. Bare ta det helt rolig sammen med guttene mine. Det er jo knapt telefondekning der oppe, og iallefall ikke internett. I tillegg har vi ikke lagt inn strøm enda, så det er veldig primitivt og enkelt. Men vet dere hva. Det å ikke ha strøm eller telefoner, det gir rom for så intens kvalitetstid. Det gir gode samtaler hvor man virkelig følger med og lytter. Spilling og fantasifulle samtaler med 6 åringen, og vi koste oss så utrolig sammen.

Det gjør så godt å være utilgjengelig for omverden!

Fredagskvelden så grillet jeg og F kylling ute etter at guttene hadde sovnet. Det var helt mørkt ute, eneste som lyste opp var bålet. Vi snakket så godt sammen om alt og ingenting, og jeg følte at vi fikk klarna opp i alt rusket som har vært i det siste. Så deilig å sitte sammen på den måten, bare vi to og bålet. Ja, også katta da. Hun er jo selvfølgelig med oss oppover.

Dette skal vi gjøre oftere!

Likes

Comments

DAILY LIFE

I dag har jeg vært hjemme hos @JosefinGuven, for å smake på svensk semla for første gang. Det minner litt om fastelavensboller, bare at det er mandelmasse inni, og et godt lag med krem på.

Skikkelig yummy kaloribombe. Hadde fått unna morgenturen før jeg gikk bortover, så føler det ble en god balanse i dag haha!

Regner med hun inviterer til ny semla til neste år, når Sverige har semla dag.

Riktig mysigt fika med svensk tjeien. Føler jeg har fått en venn for livet i Josefin.

Likes

Comments

  • Facebook
  • Snapchat
  • Bloglovin
  • Instagram
  • Blogkeen
  • Nouw