Havet är djupt och 26-årsfest

Då var det fredag igen. Den här veckan har verkligen flugit förbi och nu är det dags för helg! Välbehövligt tycker jag. Efter dagarna i Uppsala satte jag mig ner och roddade om i veckoplaneringen. Skulle egentligen haft min lediga dag igår men behövde komma ikapp med jobb så tog ledigt idag istället. Kanske lika bra för imorse vaknade jag upp med en stor bultande förkylningsblåsa på tungspetsen och ville bara somna om. Har tänkt ta en lugn förmiddag i soffan och vila ögonen på en serie, eller kanske läsa lite. Förhoppningsvis piggnar jag till framåt lunch och kan motivera mig själv till att gå till gymmet, det skulle behövas efter den här stillasittandes mötesveckan. Säkert därför jag känner mig så trött, är inte van vid att sitta ner så mycket som jag gjort de senaste dagarna.

Lite senare ska jag ta mig an lägenheten och städa undan det värsta och börja festfixa inför kvällen. Här hemma blir det ju nämligen födelsedagsfirande för mig och Albin ikväll. Vi blir 15 pers å två hundar och kommer bjussa på pizza, popcorn och chips. Blir svinhärligt tror jag! Bäst av allt är nästan att det inte finns några planer förutom att umgås, vi har inte orkat styra med sånt alls den här gången.

Annat var det förra året när vi ställde till med gemensam 25-årsfest under temat "Havet är djupt" och närmre hundra pers kom och firade oss. En riktig pangfest med livemusik, fotograf, Photo Booth och massa härliga utstyrslar. Fortfarande chockad över hur mycket tid folk la ner på sina kostymer <333. En magisk och oförglömlig dag, kväll och natt helt enkelt! Kom så kikar vi på hur den såg ut! Alla foton är tagna av fantastiska fotografen Malin Sydne, sånt megaproffs!

Fru vitval och Herr blåval! Kommer ihåg hur vi satt uppe sent och panikfixade med våra kostymer kvällen innan festen. Skulle egentligen varit något helt annat men så blev Noblesse förgiftad och inlagd på Djurakuten samma vecka. Dagen innan festen visste vi fortfarande inte ifall vi skulle kunna genomföra den eller behöva ställa in. Som tur var repade sig Snofsan <3

Festen höll till nere i källaren på Scalateatern! Perfekt partyställe!

Det kom SÅ många fina havsdjur och firade oss <3

Regnbågslaxar, kräftor, sjöjungfrur och havsgudar var bara några av dem.

Kolla dessa sötingar då <3 Min systerson och Ebbsens systerdotter! ÄLSKAR kids på fest, förgyller stämningen med 100 %.

Jakob vann pris för bästa kostym kvällen till ära! Grattis i efterskott!

Lo-Emma och Ola kom utklädda till clownfiskar!

Frugan var det snyggaste sjögräset jag sett!

Förväntansfull stämning ute på golvet i väntan på att det coolaste fiskenätet i stan skulle svepa in på scen och saxa loss.

Mina damer och herrar - Emma Essinger!

Folk gick bananas ute på dansgolvet!

Och i fotobåset! Kolla bara <3

Kalle och Emelie <3

Lisa, Borgen och Lee

Den här bilden är en sån fantastisk kombo av grymma människor! Lärde känna Johan (tv) och Maria i USA för nästan sju år sen. Därefter har vi hållit kontakten. Via Johan har jag lärt känna Tomas (nere till höger) som jag också jobbat med. Linus, min bästa killkompis känner jag från gymnasietiden och när han flyttade till London lärde han känna Maria som bott där från och till de senaste åren. Innan dess hade de aldrig setts, bara hört talas om varandra via mig. Häftigt när vägar korsas.

Teatern vad pimpad till max! Tror vi hade över trehundra uppblåsta ballonger. Såg ut som en gata i Tokyo by night (säger jag som aldrig varit i Tokyo, haha!)

Den här bilden är också en rolig mix av vänner som träffas för första gången!

Elina och Karolina som var en vacker manet!

Finaste (men samtidigt läskigast på hela festen?) marulkarna!

Vi delade ut pris till vinnaren av tipspromenaden (Ola) och bästa kostym (Jakob).

Världens bästa kväll helt enkelt <3

#nouw30daychallenge #fest #temafest #ocean #happybirthday #grattis

Gillar

Kommentarer