Header

Postad i: h a v s f o l k p e r s o n l i g a

Majoriteten utav alla mina bilder på kamerarullen är bilder på mina skor/fötter ståendes på diverse golv. Är lite smått kär i golv som detta, skulle personligen vilja ha ett golv exakt såhär i mitt badrum kanske borde försöka övertala sambo att vi ska fixa de!

Har förövrigt FULLT UPP med bröllopsplaneringen i nuläget. Inbjudningskorten är snart färdiga, och bröllopsklänningen lika så. Jag längtar tills jag får se allt i sin helhet! Längtar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: u t f l y k t e r & r e s o r

Har nyligen spenderat tre dagar i London tillsammans med min fästmans Jonathan och samtliga från hans familj + allas respektive. En oerhört trevlig resa med fullspäckat schema. London är en utav, om inte absoluta favorit stad någonsin. Det är även en stad jag personligen skulle tänka mig att bo och leva i. Besöker staden minst en gång varje år, och upptäcker alltid nya saker jag tidigare inte sett eller besökt.

(måste även tillägga att alla bilder är tagna från mobilen, därför är de bristande kvalité på dem. Hade med mig min kamera, men glömde den på de flesta utflykterna. Ber om ursäkt för detta!)


Vi besökte The Serpentine i Hyde Park som är min favorit plats, inte bara för att det är ett grönskande område mitt i centrum, men även för att det var här min Jonathan friade till mig för två år sedan. Något som gjort denna plats och denna stad oerhört speciell för mig.

Här är han, min fantastiska, blivande man!

Här är vi påväg till min andra favorit plats i staden, nämligen Tate Modern. Vi hoppar alltid av vid St.Pauls, och promenerar över milleniumbron då de bjuds på vackra vyer. I Tate Modern så njöt vi utav konstverk från Mark Rothko, Pollock, Dalí, Andy Warhol och många många fler. Har ni inte varit där så rekommenderar jag det starkt.
Ett stenkast därifrån ligger The Globe, ett annat ställe jag tycker, om ni har svängarna förbi London, att ni borde besöka. Där bjuds det på föreställningar/teatrar, skrivna av William Shakespeare.

Avslutningsvis vill jag bjuda på en bild på något NYTT jag upptäckte/gjorde i London. Nämligen att besöka The Shard. Där åker man upp 72 våningar upp i luften, och låt mig säga: bilder gör inte denna vy rättvisa. Detta är något ni bara MÅSTE göra om ni befinner er i London. Ta tunnelbanan till London Bridge och ni befinner er nästintill under byggnaden. Det kostar, om jag ej minns fel, omkring 23 pund, bokar man i förväg kostar det betydligt mindre. För mig eftersom jag är student så kostade det ca 18 pund. En hel del pengar endast för en vy, men det är värt det + man kan ta och njuta av ett glas bubbel, eller en kopp kaffe om så önskas.

Likes

Comments

Postad i: w e e k l e y m i x

​Tänkte börja med att visa de senast sparade bilderna från Instagram, tycker att det är ett himla bra sätt för att minnas de där bilderna som gav en extra inspiration.

1:a bilden är från Meaghan Oppenheimer's konto, hon är en fantastiskt inspirerande kvinna när det gäller hennes stil. En stil man hemskt gärna skulle vilja kopiera av från topp till tå. Sedan så ÄLSKAR jag hennes svall, önska att jag själv hade sådant svall och inte det raka tråkiga som jag föddes med (om man nu skall vara så själv kritiskt).

2:a är från de fantastiska kontot mortilmernee, hennes konto är SÅ INSPIRERANDE. Jag bara önska att jag bodde exakt så där! Följ henne för daglig inspo!!

3:dje är från my.ktchn​, köket är bloggaren/journalisten Okka Rohd. Fint, enkelt, rörligt och luftigt. 

4:de är från Tina Stroetmann. Jag tycker det är så fräckt och vågat när man vågar lägga en annorlunda färg än bara det traditionella vita kulörerna på väggar i hemmet. Något man själv skulle vilja testa, om en verkligen vågade. 

5:e är en bild på Nanna Kerstin's kök. Ja, ni ser mönstret på de jag sparar på Instagram. Kök. Kök och ännu mer kök och Nanna Kerstin's kök är inget annorlunda. Hennes lägenhet på Stigbergstorget är något jag själv skulle vilja ha. Håller ni inte med?

6:e är från Hojeong Kim. Bilden sparade jag för att påminna mig själv om att införskaffa mig och satsa på en riktigt tjock och fin tröja. Främst för att värma mig nu dessa två kalla månader som är kvar. 

Likes

Comments

Instagram@havsfolk