Havana Club er i hovedsak en skandinavisk bar som ligger i Hersonissos, på Kreta.
Baren har vært i drift siden 80-tallet, med greske eiere - og har vært en populær bar siden den gang.


SOMMER 2016
VI TRENGER BARTENDERE, SERVITØRER OG PR-ARBEIDERE FOR 2016!

Du må kunne prate engelsk, og det er viktig at du er sosial, utadvendt og ikke er redd for å prate med folk. Om du ikke har gjort noe lignende er det også viktig at du lærer fort, og ikke er redd for en stressende hverdag med mye å gjøre. Du må kunne jobbe i minimum én måned (+/-) og være fylt 18 år før avreise.- PRAKTISK INFORMASJON -

Har fått spørsmål om flyreise, hotell osv. er noe vi står for - NEI.

Flyreise ordner du selv, både apollo og ving selger flybilletter (tur/retur - der du kun bruker utreise). Ellers er Norwegian et godt alternativ. Det er fullt mulig å bo i leilighetene over Havana, men det er rett slett dårlig standard - så det er ikke å anbefale. Men ønsker du likevel dette, så får du noe mindre i lønn (dette går til leien). Anbefaler heller å ordne leilighet utenom, og ja - vi som har vært her noen runder allerede, kan hjelpe til med dette. Det er også greit å påpeke at du må ha førerkort for å kunne leie kjøretøy (scooter/quad) pga forsikring.

Noen lurer også på hvor mye penger de må regne med å bruke av egen lomme. Du må beregne til flyreiser, leie av leilighet og diverse. La oss si at du bruker 5000kr på flyreiser (det pleier som regel å være mye billigere! Men det er greit å ta høyde for at det plutselig blir dyrt. Det er også billigere om du takler å mellomlande..

I fjor betalte jeg selv 2195kr nedover og 670kr hjem med Ving.
Detter er inkludert 275kr som de tar for baggasje, ved bestilling av kun flyreise.'

De fleste som leier ut leiligheter til sesongarbeidere er veldig fleksible, så du kan slippe unna med å betale halv husleie i første omgang. Men det er like greit å bare få det unna, så du slipper å tenke på det senere. Fordelen med å leie, er at det er betydelig mye billigere enn hotel(!) Men, du må ta rengjøringen selv, og du må stå for sengetøy og håndklær. (Du kan regne med at du trenger pute med putetrekk, to laken og to 'dynetrekk' ) Vi tar med klær og sengetøy til vaskeri, og betaler 6-8 € for å få rent en diger pose med skittentøy.


Så - jeg vil beregne å ha 5000kr tilgjengelig, utenom til flyreisen.
Da har du mer enn nok til leie, shopping og diverse.


--------

LØNN : Det er viktig å huske på at lønnen ikke ligger på samme nivå som i Norge. Lønnen kan variere noe gjennom sesongen, men uten tips ligger det i gjennomsnitt på 30 € dagen (innkastere kan få noe mer, da de ikke får tips slik som bartendere og servitører). På gode dager, med flotte kunder - kan du få doblet lønnen med tips, om ikke mer. Det holder mer en nok til husleie, husholdning og evt leie av scooter/quad. Men, du kan ikke belage deg på å komme hjem med masse penger. La oss heller si at det betaler for oppholdet, mens du er her.


ARBEIDSTID : For å ha bedre styring på arbeidere, er det viktig at du kan jobbe (omtrent) minst én måned. Arbeidskvelden begynner mellom 21-23, og vi jobber til rundt 5. I høysesongen er det mulig at det blir lenger, vi kaster ikke ut masse folk for å stenge.


BOPLASS: Vi har tilgang på leilighet over Havana ved ankomst, men de er det ikke videre god standard på. Det er mulig å leie leiligheter rundt om i byen. og pris varierer utifra størrelse og beliggenhet. Det er en fordel å dele leilighet om det lar seg gjøre, for å minske utgiftene.

Eks. 3 jenter i fjor, delte en forholdsvis stor leilighet midt i byen.
Stort oppholdsrom med to sengeplasser, balkong, kjøkken, bad og et enkelt soverom
(stort nok til to senger). Leien var på 380 €, (ca.)125 € på hver.

Eks. Leilighet helt i utkanten av byen for to personer (ca 2km fra Havana)
vil komme på rundt 200 €, men det vil da være nødvendig med kjøretøy for å komme seg rundt.
​Leie av scooter kommer på 170 - 180 € (månedsleie for arbeidere.)


UTENOM JOBB: På dagtid, når vi ikke jobber - er det masse av tid til å steke i solen å få litt farge på kroppen. Vi pleier også å dra og promotere Havana et par dager i uken på Starbeach. I fjor dro vi også avgårde flere ganger til en vannpark utenfor byen for å nyte livet, og vi drar også ut å spiser sammen som et team når vi har lyst til det.


Dette er en opplevelse for livet! Har du noen spørsmål?
Søknad kan sendes til cathrinehalvorsen@homail.no, legg ved bilde og link til facebookprofil - så videreformidles dette til barmanager.


-------------------------

Likes

Comments