Header

tutorial, HAIR, hairstyle, fashion, fashionweek, fashionshow

Munthes fashion show bød i år på tre hairstyles, som på hver deres måde alle udstrålede liv: Bevægelse, tekstur og glans var i fokus, samtidig med et strøg af tilfældighed, for at tilføje noget råt til looket. Til alle hairstyles blev benyttet produkter fra Oribe, og du får her muligheden for at lære, hvordan du kan genskabe dem derhjemme.


LOOK 1


Fylde og bevægelse var nøgleord i dette look, som udstråler sundhed og har glans, men med tekstur som bryder det ”satte” look.

Få looket:

For at få dette voluminøse look, skal du føntørre håret med Cream for Style. Red håret ud med Fiber Groom i spidserne, så du får en let, tekstureret finish.
LOOK 2


De lækre beachwaves har volumen og bidrager til et look, der ser gennemplejet ud, samtidig med nogle tilfældigt placerede hårstrå.

Få looket:

Start med at tilføje Curl Shaping Mousse og lad enten håret lufttørre eller brug en diffuser. Når håret er krøllet, afslut da med Après Beach Wave and Shine Spray.


LOOK 3

Den teksturerede hestehale fik meget opmærksomhed for brugen af de lange elastikker, som tilførte noget råt til de store bløde krøller.

Få looket:

Forbered med en foundation mist, og spray herefter Maximista Thickening Spray fra rødderne til enderne. Krøl håret med et stort krøllejern, og vent til de er kølet ned. Red da gennem håret og benyt Dry Texturizing Spray, før du samler håret i en lav hestehale.

Vi vil enormt gerne se din rekreation af looket - tag @thehau2Instagram <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments