Header

Makeup, HAIR, hairstyleJeg blev for et par dage siden spurgt hvad jeg ønsker mig i julegave, og til det er svaret; en ny spidskam!

Jaja, jeg har selvfølgelig masse, men ikke min YNDLINGS med metalhåndtag. Den har jeg fået "stjålet.."

Da jeg for et par uger siden var på vej hjem fra Milano, blev jeg i security bedt om at aflevere min kam, da den åbenbart anses for at være et våben. (For at være fair, er det også en tynd metal syl på over 15 cm, men det er jo det der gør den genial! (Perfekt til bla. inddelinger af håret og perfekte midterskilninger.))

Jeg forsøgte desperat at forklare de søde betjente at jeg er frisør og makeupartist, og at jeg altså godt måtte få den med gennem Københavns lufthavn, men intet hjalp, og væk var den. Ned i deres store sorte spand, som sikkert rummer mange personlige skatte..

At jeg nu har mistet den, fik mig til at tænke over hvad jeg ellers mangler/ønsker mig??

Julen er jo et perfekt tidspunkt til at få fyldt kufferterne med nødvendigheder.


Her er 10 ting jeg ønsker mig i mit kit til jul:


5 ønsker til mit hårkit:

- Metal spiskam, (stjålet af italiensk security! ØV)

- Dyson fyntørrer

- Oribe Curl Gloss - (Hydration & Hold)

- Oribe Surfcomber - (Tousled Texture Mousse) (De to produker blandet skaber det perfekte wetlook)

- Stort GHD krøllejern 32mm (Jeg havde et men mistede det til sidste fashion week.. )I Denne her weekend var jeg til DR’s Juleshow og her havde jeg fornøjelsen af at arbejde med skønneste Stine Bramsen (og når jeg siger fornøjelsen, så mener jeg det! Stine er altid en fornøjelse at arbejde sammen med. Hun er 157cm ren godhed. Man kan ikke blive anden et glad når man arbejder med et menneske så smukt, rart og ydmygt.

I løbet af denne hyggelige december dag med Stine og DR, blev jeg opmærksom på at flere og flere af mine YNDLINGS produkter, synger på vidste vers!

Det kan kun betyde EN ting og det er flere ønsker til listen!


5 ønsker til mit makeup-kit:

- Makeup forever liquid gel liner

- BBU palette bobbi brown (Kan som Makeup artist ikke leve uden den! Altid at have en hver farve lige ved hånden og så fylder den ingen ting. What’s not to like??)

- Groundwork MAC ( Har den perfekte farve til et naturligt look. Både til hele øjenlåget eller bare til globelinjen)

- Benefit high beam (yes it looks like a nail polish, but don’t be afraid! It’s not. It’s the most amazing creamy highlighter)

- Nars Coba cobana - blush/bronzing stick (Cus’ you can never have to many highlighters! And also, the texture is amazing on this one)

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments