Header

Makeup, SKINCARE, LIPS

By Nicci Welsh


Vi kender alle sammen det store spørgsmål; “Hvad ønsker du dig til jul??”

Det er som om at det kommer som et lige stort chok hvert år, på trods af at man har haft 11 måneder til at finde på et mega godt svar.. Men i år, har det af en eller anden grund slet ikke været svært for mig! Der er SÅ mange super lækre ting på hylderne, som godt måtte ligge under mit træ i år! (Psst. Can some one please tell my husband??)


MEN! Hvis jeg SKAL vælge de 5 øverste ting på min ønskeliste, så kommer de her:


Nr. 1 Beyond perfect foundation fra Clinique

Why?

Fordi den både er foundation og concealer i ét og fordi den giver en smuk og naturlig hud hele dagen. Den er let og fugtgivende og smelter nærmest ind i huden, men har samtidig en god dækkeevne uden at tilstoppe porerne. (Perfekt specielt til vinterens røde næser og kinder.) Farven holder hele dagen, både i varme, kulde og fugt!

- Et lille tip til dig der nu sidder der hjemme og tænker at det lyder som noget for dig. Husk at da det er en ret pigmenteret foundation, vil det være en god idé at starte med en lidt lysere nuance end du plejer.


Nr. 2 Marc Jacobs Decadence Edp Rollerball

Why?

First of all, fordi den dufter helt vildt godt (umiddelbart grunden til et hvert parfumevalg), second of all fordi den passer perfekt i tasken. Need I say more??

Nr. 3 Bobbi Brown Black Long-wear gel eyeliner

Why?

Fordi den er uundværlig. Derfor.


Nr. 4 La Mer sheer pressed powder

Why?

Endnu engang fordi den er perfekt til at have i tasken. Derudover giver den et naturligt, mat og fløjlsblødt finish. (Og så er der spejl i, hvilket jo altid er godt til dagens touch up’s!) - I know it’s a bit pricy, but I’m telling you guys! It’s worth every penny!


Nr. 5 M.A.C Lip pencil i farven soar

Why?

Dette er et af mine absolut yndlings produkter når det kommer til læbefarve. Den passer perfekt til min hud tone og farven på mine læber! Dvs. den er lidt mørkere og mere rosa end mine egne mine læber, men er samtidig meget naturlig. Den giver mine egne læber en upgrade, uden at virke meget “makeuppet."

Et plus er også at den har en glat og cremet konsistens, så den er ikke skarp mod læberne/huden og så holder den længe!


Hope you all have a wonderful Christmas.

x


Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments