Jag och min familj var på ett kals för min mormor syster, och då kommer "frågan" upp att det är fel på människor som går och skjuter fol. Ja det e fel på dom... eller men gör inte soldater samma sak eller? Fast det är ju för ett bra syfte, eller? 

Men nu tänker jag så här på yrkes soldater att man får ett uppdrag eller vad man ska kalla det. Du ska döda de och de. Gör inte dom exakt samma sak. För asså man dödar människor... och vad blir det bättre för. Det kommer ju bra bli värre, för då visar man ju att te.x krig är okej för andra. Det är ju bara att fixa soldater som kan döda dom så är det klart eller. Det känns bara så konstigt att "goda" människor gör samma sak som "onda" människor gör. Man ska väll ändå visa att det inte är okej. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänk om mänskan kan komma på ett sätt att leva för evigt, det står ändå i dom mänskliga rättigheterna "rätt till liv" det står inte "rätt till liv, tills 80år" tänk vad människan kunde göra. Och kunna över vinna dom vanligaste dödsorsakerna diabetes, fetma. Det dör fler mänskor av mer mat en för lite mat ändå. Så länge det dör någon av något så kommer några av oss vilja stoppa det något. Kommer att begäret att leva längre att fortsatta, ellr kommer det sluta. Och kommer krig att sluta någongång, eller kommer man hitta något annat att "kämpa" för. Eftersom land inte har tänkt på sina medborgare och des lycka, dom har tänkt på att göra landet större och mäktigare.


Likes

Comments

Asså vissa tycker att jag köper och gör om grejor hela tiden, ja jag gör det och det är inte mina föräldrar som betalar eller någon annan. Det är faktiskt jag själv. jag jobbar med min styv pappa Micke, som jobbar med hö. Ja det som hästar äter.

Vissa personer i min närhet som klasskamrater osv tycker att jag "får" för mycket man det e egentligen jag själv som betar det själv. Te.x några i min umgänges kräts hade inte träffat varandra på ett tag så vi bäretta vad vi hade gjort, inget konstigt med det. Senare pratade vi att en av kompisarna hade köpt en teve som hon var jätte glad över. En annan fråga hur stor den var "32 tum" sedan sa jag men jag har ju också teve nu som jag har tagit in på mitt rum som stod i det gamla vardags rummet, teven var ganska gammal osv. Min kompis som fråga samma fråga för ut "hur stor är den" jag svara ärligt och sa Hur stor den var alltså 52 tum. Och då börjar hon beklaga att det beror inte hur stor den är utan hur nära den står vid sängen. Så hon började kolla sent på mot och inte prata med mig på ett tag. jag Bryde mig inte då men när jag tänker på det så blir jag lite arg för att jag skulle inte ta bort "strålkastaren" från min andra kompis som precis hade köpt en teve. Jag sa det för att vi pratade om det allmänt liksom . Jag tycker att det e väldigt konstigt men det är vad jag tycker...


Likes

Comments

Vet ej vad jag ska börja. Jag tänker jätte mycket på allt från rasism till mänskligheten, alltså hur dum den änklingen är så det var en kompis som tipsade mig att skapa en blogg. Så jag tänkte varför inte så här sitter jag och skriver. Jag tänkte tidigare idag om hur lätt alla problem med te.x svält är. det är egentligen att alla i länder gör en "kassa" man för delar till alla u-länder, som då gör åkrar och vatten till gångar till alla och då skulle vi inte ha det problemet att vi delar upp länder.

Och en annan sak hur lätt det är att fixa bostäder till alla, som te.x alla politiker som får jätte hög lön ska väll inte få det eller det är bara dom som får en sådan lön. och vad gör dom med sina pengar jo ingenting typ så jag tycker att politiker sak få mindre lön, dom pengarna som då blir "över" ska gå till sjukvård så att det inte blir brist på sköteskor osv och bostäder... eller?

Likes

Comments