​Måndag: Vila

Tisdag: Dressyr (ridhus, skog).

Onsdag: Vila, promenad.

Torsdag: Ridas, oklart hur.

Fredag: Ridas i ridhus/vila.

Lördag: Beror på fredag, vila/hoppa skogen.

Söndag: Skritt i skogen.

Kramizar!!


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er! Idag är min första dag på lovet, jag har varit i stallet, i stallet och... i stallet😝

Alla hästisar har varit väldig, väldigt fina. Loppan har gått hoppning i skogen och en skritt tur barbacka. Min första på henne, första gången någonsin faktiskt.

Brenda har hoppat både i fredags och i söndags, även hon super fin hon hoppa jättebra🐴

Yoda var super modig i fredags och hoppade både sin första kombination och sin första oxer, slog till och med höjd rekord.

Typ så, inte så mycket mer att säga, kram på er!❤


Likes

Comments

​Hej på er! 

Denna vecka har det blivit lite snålt med inlägg. Jag hoppas att jag hittar lite mer motivation till typ allt här i livet på SPORTLOVET som kommer, vi får sportlov idag🎉

Loppan har varit ganska dryg i ridningen på senaste tiden, hon tycker nog att hon "kan själv". Så det passade jättebra att åka på träning igår. De andra i gruppen gjorde en lite för komplicerad övning så jag och Loppan jobbade mest på takt och rakriktning, framför allt i trav. Hon har även uppfunnit gångarten tralopp, fråga inte ens😳

Men så klart när allt går bra med lastning, urlastning, hantering på plats, träning osv är det ju klart att transporten ska gå sönder... YAAHYY! Aja jag antar att de är så livet ser ut.

Idag ska jag iaf rida Brenda och Yoda, hoppning. Loppan ska vila. Men nu börjar min lektion så jag måste avsluta, kramar!!

Likes

Comments

Hej, igår skulle jag ha lagt upp min veckoplanering, men jag somnade. Så jag tänker att jag gör det idag istället. Jag vill att Ladybird går typ varannan dag eftersom hon är så pluttig. Så mellan 3-4 gånger i veckan.

Måndag, vilar hon. Hon både joggade en liten kortis igår och var och skoddes så det blir bra för lilla hjärnan att vila sig lite, hehe😝

Tisdag, ska hon gå lite lätt backträning/bus i skogen🎉

Onsdag, tänkte jag bara promenera henne lite för att sträcka på dom små benen.

Torsdag, nu på torsdag var min tanke att vi faktiskt skulle åka till NFK och träna lite dressyr. Om hon går med på att bli lastad.

Fredag, ska hon få vila, då är jag troligen och hoppar 2 andra hästar på NFK. Så då tar mamma hand om henne.

Lördag, blir det ett kort skritt pass i skogen.

Söndag, ska vi troligen åka och hoppa några skutt, även då på NFK.

Blir nästan lite rädd för att hon funkar så bra nu, lugnet förre stormen? Hoppas jag inte. Aja nu måste jag göra mig redo för skolan. Kram på er!!

Likes

Comments

Tja, tja bloggen... SKOJA. Hej på er! För er information mår jag som vanligt igen! Jag har ridit 2 gånger sedan olyckan och det har gått superbra båda gångerna.

I tisdags baktränade vi. Det var lite jobbigt men gick super. Om ni inte har förstått det så bygger vi upp muskler just nu. Igår blev det några vändor galoppträning. Pigg, glad men ändå samlad var hon.

Idag ska Popps vila, men jag ska hoppa Brenda och Yoda (efter 3 veckor). Vad som mer händer är väl att LOppan ska skos på söndag!🎉

Med början från nästa vecka (på söndag) hade jag tänkt lägga upp ett litet schema över hur jag ska rida, jag tänkte att det även ska stå med saker som skoning och andra inplanerade aktiviteter.

Hoppas ni har en bra fredag och helg, kramar❤

Likes

Comments

Hej på er, en liten uppdatering sedan sist. Jag har ridit loppan både igår och i förrgår, rakriktning och några skutt i skogen. Hon har varit så fin.

Jag var dock med om en liten ridolycka igår och slog mig lite i både huvud och nacke. På grund av detta kommer jag inte rida på några dagar. Doktorn sa dock att jag klarade mig jättebra och att jag bara ska ta det lite lugnt just nu.

I nästa inlägg hade jag tänk skriva lite om mig själv. Innan har jag bara fokuserat på hästarna jag rider och detta har varit min mening. Men som sagt tänkte jag beskriva mig själv och berätta om jag jag står för.

Hoppas ni har en bra vecka så hörs vi, kram!!❤

Likes

Comments

Hej kära dagbok. Jag har haft ett par riktigt bra dagar sedan sist. A eller förutom att jag tappade min 1 månad nya mobil i vatten igen...

Loppan har i alla fall fått jobba endel rakriktning, baktränat och hoppat i skogen denna vecka. hon har varit superduktig men väldigt ivrig i traven! Men oj vilken ridbar galopp hon har, blir helt kär.

Vi har även lasttränat 1 gång och ska göra det på lördag igen. Detta gör vi för att mamma tycker det är lite obehagligt i vissa situationer.

Just nu har jag precis kommit hem från ett stallmöte. Denna månaden har min familj 14 pass totalt. Så det känns bra. Imorgon ska jag dock ta in ensam😣 Aja det får gå som det går... Imorgon är det i alla fall fredag och det är ju väldigt härligt! Hoppas ni har en bra kväll och ett bra avslut på er vecka, kramiiz!😊

Likes

Comments

​Hej! Just nu händer inte så mycket. Jag har ridit Brenda 2 gånger sedan sist. I torsdags hade vi stora problem med att vänta. Skit känsla och vad jag tycker en av de värsta träningarna någonsin. Igår fick jag min revansch och av slutade passet med en superkänsla. 

Loppan har fått gå i skogen igår och på fältet i tisdags. Hon är lite för taggad just nu, men annars funkar hon väldigt bra. I onsdags blev hon vaccinerad, så hon fick via både då och i torsdags. 

Idag ska vi ut i skogen. Troligen hoppa lite om marken tillåter. Hoppas ni har en bra helg, kramar!

Likes

Comments

Hej, det var ett tag sedan jag skrev. Det har hänt mycket sedan sist.

Igår var vi och löshoppade. Det funkade super och hon var väldigt glad och pigg.

Vi har även varit och hoppat i skogen. Hon har till och med bockat för fösta gången. Hon verkar väldigt glad och börjar komma till ro med att stå hos oss.

Imorgon ska Loppan antingen gå i skogen eller på fältet.

Jag har ridit Yoda 2 gånger och han är DRÖÖM att rida just nu! Vill bra ta med honom hem.

Jag har även hoppat Brenda i fredags hon var också fin.

Hoppas att ni har haft det bra, kramis!

Likes

Comments

Hej! Idag har jag och Loppan varit i Mantorp på Ponnymätning. Trotts att det var ny miljö och nya kompisar var hon jätte lugn och trevlig i hanteringen. Hon slutade på 147.

​Hon lyckades även få av sig grimman i transporten 2 gånger... Hoppas ni har haft en bra dag, kram på er!

Likes

Comments