Så hello de va ett litet tag sen!

Först och främst är det för att vårt Wi-fi hemma har dött. Eller asså det går att ansluta till det, men det finns liksom inget internet så det går inte att komma ut någonstans på nätet eller använda något som kräver lite internet. Och ja fine jag kan internetdelafrån mobilen till datorn, MEN jag bor frikking mitt ute i ingenstans och hade bara 3G på min mobil då, och seriöst så kunde jag knappt ens lyssna på typ Spotify eller bara kolla på en ändå video på typ facebook, så de va ju skit.

Och som pricken över i:et, vad tror ni hade? Jo, min älskade pojkvän tappade min powerbank, men jag tänkte väl att det inte var så mycket mer med det så jag laddar den osv för att åka till skolan dagen efter, och då laddar jag mobilen med den powerbanken, vilket resulterar i att mobilen blir extremt seg, så jag stänger av mobilen och ska starta om den. MEN DEN VILL INTE STARTA, så när jag kommer hem typ 20 på kvällen så berättar jag för mamma och som tur är så har både mamma och Mats (mammas man) en varsin extramobil, så jag fick låna mammas extramobil och gör då en systemåterställning på den, och sätter den då på laddaren, I MIN POWERBANK!! Vad tror nu händer nu då?


Hahah visste inte ens att det var möjligt? Men jo mobilens skärm blir upp och ner!! OCH spegelvänd!! MEN, man ska trycka på allt som att mobilen vore normal. Så är mailen uppe i högra hörntet, då ska man trycka nere i högra hörnet EXAKT där mailen skulle vara. LIKSOM KAN MAN HA MER OTUR? Så aa jag o mamma undrar va fan som händer och vi kommer på teorin att det är min powerbank som blivit cursed eller något. Men sen HELT PLÖTSLIGT så blir mammas extramobil normal igen och jag ba "yaay jag lånar den" typ, så jag går o pratar med min pojkvän, varav han pratar med sin pappa, och de kommer fram till att powerbanken troligen kortslutits när han tappade den, (jag har tappat den ett par gånger innan också) och när jag då laddade min mobil så frikking kortslöt powerbanken min mobil, och när jag då laddade mammas extramobil med den så halvt kortslöts den också.


Men aa jag gick till skolan dagen efter och mitt på dagen så blir den sådär IGEN, like really?? Så jag åker hem efter skolan o visar mamma det, och asså seriöst? hur? varför? Men jag fick ta mats extramobil, och jag kan säga att den där powerbanken är skrotad nu, och mammas mobil är fortfarande likadan, och min mobil är kortsluten.

Bra slut på denna story va? nej inte direkt, liksom seriöst? har nån av er varit med om liknande? berätta hjärna isåfall, det är lite kul att höra att jag inte är ensam med enorm otur i livet.

Men ja där har ni en honest story om varför jag varit ganska oaktiv här, antar väl att ni förstår haha pusspuss.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I och med att jag går media på gymnasiet så har ju jag fått göra väldigt mycket roligt, otroligt mycket tråkigt också, men nu är det de roliga vi ska fokusera på!

Mycket av filmerna vi gjort ligger ute på min youtubekanal, men också andras youtubekanaler. Det är även många filmen som är privata eftersom det är mycket personer med som jag inte vet om de vill vara ute på youtube osv.

Den första filmen vi gjorde ligger inte ute någonstans, det är bara jag som har den på min dator, det var jag och två killar i min klass som gjorde den i princip under första veckorna i skolan. Den blev 100% skit och förfärligt dålig haha, den har liksom inte ens ett namn och den är även 33 sekunder "lång" så aa.

Nästa film vi gjorde var en individuell film, vi skulle typ bara filma en plats och lägga på musik och göra det snyggt eller nått, haha ingen fattade ens. Men problemet var ju det att det var under den tiden då stormen Helga var här, så det regnade, blåste, var svinkallt och aa det gick liksom inte ens att få en film att försöka se fin ut i det vädret så allas filmer blev skit, men här är min Stall Kartorp-film iaf.

Nästa film gjorde jag med samma person som jag gjorde den första filmen med, men också mina två bästa vänner, och en till kille som var med på cirka en lektion ahhah. Denna film är faktiskt ganska bra och rolig, vi fick ett bildmanus av vår lärare och så skulle vi bara göra exakt så, och så skulle vi jämföra hur alla grupper i klassen fick till det. Filmen heter Jakten .

Filmen vi gjorde efter det var en frikking stop motion, det var jag och tre andra tjejer som gjorde den filmen som jag tar upp nu. Vi gjorde en star wars fanfiction, och det kan ju vara det mest failade och cringigaste jag någonsin sett, men det är gladeligen många som gett filmen många komplimanger och tycker den är jätterolig, menmen. Mycket arbete ligget bakom den filmen så jag är ju glad att folk gillar en, men här är den The ultimate star wars fanfiction.

Filmen efter det, även den sista som jag lagt upp på min youtubekanal är en film som vi skulle göra på en lektion, vi skulle komma på en handling, ett bra sätt att filma det på och även då filma och redigera det. På en lektion. Det enda vi fick sagt för oss var att "en plånbok ska bli snodd", och ja den är jag faktisk ganska stollt över eftersom vi gjorde den på så pass kort tid. Så here it is, "vänner".

En till film vi gjort som ligger privat på min youtube är filmen "convince me", det var jag och 4 andra tjejer som gjorde den. Och alla i klassen fick då utdelat ett problem, såsom droger, rökning osv. Som vi skulle göra en film till för att convice folk att sluta. Och vår planering och vår tanke var jättebra, men filmen som kom ut av det var bara skit hahhah gud jag vill inte ens komma ihåg den så let's gå vidare.

Och den andra filmen jag gjort själv då "dödsrummet", det var också en individuell film där vi skulle följa den dramatiska kurvan, och den ligger på min dator och ingen kommer få se den hahah, nämen aa den blev bra men det var ju jobbigt att skriva manus, bildmanus, filma, och redigera heeelt själv under tidspress, så man fick väl inte direkt ut den kvaliten man ville.

Nu, till den sista filmen jag gjort än så länge, "e-sport filmen", vi skulle dea in oss i grupper om 3-5 pers och göra en introduktionfilm om en sprot riktad till15-åringar, jag var med två andra och vi gjorde om e-sport,, det blev skit och jättetråkigt så no more talk about that tack!!

Jag och mina vänner gjorde även två andra filmer när vi gick i nian, den ena finns länken till i det förra blogginlägget, och den andra är om "våra 3 år på lekebergsskolan" som också ligger privat på min youtube.

Nu håller vi på med vår film till gymnasiearbetet, och på våra filmlektioner ska vi börja producera mer filmer, så det blir nog fler inlägg med mer produktioner av oss.

Ses i nästa inlägg, pusspuss

Likes

Comments

Nu går jag i 3an, alltså sista året på gymnasiet, vilket betyder att vi nu ska göra våra gymnasiearbeten.

Jag går media med inriktning film, vilket betyder att jag kan fokusera mer på den praktiska delen än den teoretiska, men såklart är den teoretiska delen också viktig. I mitt gymnasiearbete så jobbar jag ihop med två andra tjejer, och vi ska göra en kortfilm. En parodi av ung och bortskämd.

När vi tre gick i 9an så gjorde vi och en till tjej en parodi av ett program som hette mamma byter bo, och det kan vara det roligaste vi vet, den blev väldigt failad och ljudet dör i slutet, men det är ändå väldigt kul så om ni vill kolla på det så finns länken till youtubeklippet här!

Så nu tar vi upp de gamla goda tiderna och gör en till parodi, som förhoppningsvis blir bättre, både innehållsmässigt och kvalitémässigt. Nu spelar jag en tjej som heter Angelina, hon är väldigt snäll mot de andra deltagarna, men när de inte ser så är hon en riktigt stabber, kort och gott skulle man kunna säga att hon är en bitch.

Vi började med filmningen idag och jag kommer länka till den filmen vi gör nu när den är klar, och jag är riktigt taggad för att se resultatet.

Likes

Comments

Så i helgen var min kille här, och för er som inte vet så har ju vi ett distansförhållande, menmen han var iaf här.

Eftersom jag har blivit väldigt förkyld så gjorde vi inte så mycket, förkylningen har blivit bättre men jag är fortfarande lite seg, Men utan vi spenderade i princip hela helgen till att baka och laga mat. Vi bakade maränger, kardemummabullar och sockerkaka, och så gjorde vi tacos till hela familjen.

Det var en väldigt mysig helg, och i vanliga fall så är det ju uppenbarligen ganska jobbigt och tråkigt när vi åker ifrån varandra efter en helg tillsammans, men nu är det ju så att nästa gång vi träffas är imorgon, så det va ju inte jättejobbigt när han åkte hem igår hahah. Och varför åker jag till honom mitt i veckan? Jo för att på onsdagar har vi bara en lektion, och det är gymnasiearbete så då jobbar vi hemifrån, och på torsdag och fredag den här veckan så är det studiedagar, så jag passar på att åka till honom då.

Likes

Comments

Fredag den 13 November 2015 så gjorde vi det.

Jag och min bästa vän Klara hade länge, väldigt länge, tänk att vi skulle klippa håret kort, för why not? Och vi kallade det för den "spontana, radikala klippningen". Radikal det var den verkligen, men inte så jättespontan faktiskt. I nästan ett halvår så diskuterade vi att vi skulle göra det, tills vi tillslut i början av november 2015 tog tag i det, och vi bokade tid hos en frisör. Vi tyckte det skulle bli en riktigt kul grej att göra, men vi var ändå väldigt nervösa, för tänk så blir det inte bra? Men whatever det är ju bara hår tänkte vi då.

Klara har alltid haft långt hår, men jag hade en gång innan, den 22 Februari 2012, klippt av mitt hår så kort.

När dagen väl kom och vi skulle klippa oss, då tänkte vi flera gånger skita i det, men vi var ändå 100% säkra på att vi ville göra det, så vi gjorde det! Och idag så har mitt hår växt ut igen, men Klara har kvar sitt korta hår. och varken hon eller jag ångrar at vi klippte det, för det är ju bara hår? Blir det fult så sparar man ut det bara, liksom det är inte världens största grej, men det var en riktigt rolig grej, som jag lätt skulle kunna göra om om något år.


Det här var en liten kort story om hur vi "spontant" klippte av håret väldigt radikalt, om ni själva funderar på att klippa av håret så rekommenderar jag er att bara köra, för blir det bra så är det ju toppen, men blir det dåligt så växer det ju ut.


Bilden här är ganska mycket ur fokus, men det va så resultatet blev, och vi båda var riktigt nöjda faktiskt.

Likes

Comments

Många av er vet säkert redan vad det är, men för er som inte ve så är det konstiga dagar som människor tydligen firar. Det är både dagar som folket själva kommit på med åren, men även dagar som nästan alltid funnits (t.ex. Julafton och morsdag). Så idag tänkte jag lista upp några av de mest wtf-dagarna som kommer vara under 2018.

8 Februari - Ägghalvans dag. Jag vet inte ens själv.. Liksom varför?

18 Februari - Fotens dag. Såklart måste foten också ha en dag, stackarn bär ju runt på oss människor hela tiden.

28 Februari - Myggholkens dag. Fågelholken då? Den används ju iaf.

12 Juli - Fulhetens dag. Har vi seriöst en dag för de fula? Vad hände med dedär att ingen är ful?

17 Juli - Emojins dag. Nope, nu får de va nog, Vi kan inte först göra en film om de, och sen ägna en hel dag åt de??

24 Juli - Drive-thru dagen. Yes plz

17 September - Höga klackars dag. Killar, det är bara att börja träna, om ett år gäller det.

15 Oktober - Internationella beröringsdagen. Ehm... Det låter ju inte så lovande med den där dagen.

22 OKTOBER - INTERNATIONELLA CAPS-LOCK DAGEN. OKEJ MEN ALLA KOMMER JU TRO ATT MAN ÄR ARG KONSTANT

Det där var några alla alla skumma dagar det finns, och för er som vill kolla på alla dagar som finns utöver de inläggen jag kommer lägga ut så finns länken här.

https://temadagar.se/

Likes

Comments

Hello

Ni känner kanske igen mig från min blogg på Devote, men jag var väldigt frånvarande där och tog en paus på 9 månader, så jag vill starta om på nytt och byter då också bloggportal helt och hållet. Och för att inte dra ut på det så tänker jag nu bara börja direkt med en "10 facts about me"

1. Jag väldigt mycket av en hypokondriker och är därför kind of stammis hos vårdcentralen.

2. Jag går sista året på Grillska gymnasiet i Örebro, med mediainriktning.

3. Jag bor bara med min mamma, för min pappa lämnade oss innan jag föddes.

4. Jag svär, för mycket.

5. Jag är vegetarian.

6. Jag sover fortfarande md gosedjur (9st just nu).

7. Jag är väldigt bra på att misstolka allt.

8. Jag kan inte sjunga, men jag gör det ändå konstant.

9. Jag är inte singel

10. Jag rider, och har en häst med mamma


Hoppas ni vill fortsätta följa mig och mitt liv här, jag kommer skriva om allt möjligt som händer i mitt liv.

Likes

Comments