Vad är det för värld vi lever i. Så mycket HAT bland oss individer. Förstår mig verkligen inte på sådana människor. Hur kan man skriva ett HAT brev till någon som man inte ens känner, som man inte ens har träffat. (detta har ej hänt mig, jag argumenterar om klippet som jag har lagt upp.) Det måste ha gått fel vid förlossningen. Föds människor onda? Eller formas dem till att bli det? ( jag syftar på båda könen). Svåra frågor eller!? Är det inte bättre att visa respekt än att inte göra det. TÄNKEFTERFÖRE. innan ni dömer någon ni inte ens känner och inte har träffat. Man kommer inte långt i livet om man ska hata, det drar på ens energi bara. Du slösar bara på din egna tid och inte andras.

Kärlek och respekt <3


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla bloggare/läsare! <3

Idag var jag hos tandläkaren och fixade tanden som dom trodde dom hade fixat. xD Och idag fick jag min tidning från usa. Är så nöjd med den. =) Likes

Comments

Något ni borde ta lärdom av!

Peace <3


Likes

Comments

Här bjuder jag på en låt =)


Likes

Comments

Det är så att jag har inte problem med att umgås med människor. Men det jag har problem med är att hur kan man vara så falsk. (Jag har 3 sidor Ett. den tysta, söt sida. Två. det roliga och galna sidan. Tre. den sida du aldrig vill se.). Inte bara kompisar som kan vara falska men även inom familjen/släkten. Jag blir glad av att ställa upp för mina vänner och för släkten för jag vet att dom uppskattar det. Men ett Tack skulle uppskattas, det skadar inte en att säga tack. Det som stör mig mycket, är när jag smsar eller skriver på facebook till vänner/kusiner om något jag skulle vilja ha hjälp med eller om jag mår riktigt dåligt och vill att den ska stötta mig, åtminstone får mig att le och tänka på något annat, så som jag gör för dem. Jag är en sådan person som ogillar att omgivningen mår dåligt och ställer upp (vill att alla ska ha det så bra som möjligt). Och att man inte får ett svar tillbaka på fb eller via sms är väldigt dåligt still, men när dem vill mig något, och dumma mig svarar dem. Men nej nu ska jag banne skita i det. Därför säger jag detta till dem som bara utnyttjar en?, Dra åt skogen med er. Jag ställer inte upp mer! Och en till sak som stör mig, är att när vänner skaffar sig pojkvän dem glömmer sina vänner. Seriöst är det för mycket att begära. Jag hjälper mina kompisar och jag frågar för första gången om en sak, men inget tillbaka. Folk har Ingen sympati för sina medmänniskor.
så här känner jag!

Likes

Comments