Ja, alltså. När mina barn vägrar kläder & ytterkläder så löser de problemet med temperaturen utomhus själva. Misstänker att jag kommer att få tvätta täcken & filtar idag. Kläderna klarar sig dock en dag till.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

"Jag är din bäste vän. När din väg känns tung att gå, när du är mycket långt från din trygga vrå. När du är ensam ska du tänka på att jag är din bäste vän. Ja, jag är din bäste vän!

Om du är ledsen, så finns jag här! I mina ögon är du alltid populär. Glöm bort bekymmer sorger och besvär för jag är din bäste vän. Ja, jag är din bäste vän!

Det finns säkert många som är smartare än vad jag är. Som kan mer än jag - kanske. Men ingen annan kan någonsin älska dig mer än jag, varenda dag, grabben. Så låt bara åren gå, och låt dina hår bli grå. Jag hänger med det kan du lita på. Jag är din bäste vän."

Grattis på femårsdagen, älskade unge. Om jag ändå förstod hur fort tiden skulle gå när du tog ditt första andetag. Jag älskar dig!

Likes

Comments

Här om dagen fick jag en stund ensamtid med min stora grabb. Det är sällan vi hinner sätta oss ner & faktiskt göra något tillsammans, men vi fick till det då.

Han älskar att måla, rita, skriva & pyssla. Jag försöker att ta till vara på viljan & intresset av kreativa saker men allt för ofta störs det av en lillebror som snor saker, målar på golv & möbler istället för på papper, ja - listan är lång.

Så medan lillebror var iväg med Micke & tömde vatten ur båten passade vi på att plocka fram textilfärgerna. Lyckan när han förstod att han skulle få måla sin alldeles egna tröja var obeskrivlig. Lyckan i mig när han tar uppgiften på fullaste allvar är obeskrivlig.

Det var en nöjd Hugo som hängde tröjan för torkning när vi var färdiga, & förhoppningsvis är han lika nöjd när han tar på sig den efter strykning så fort han kommit tillbaka efter veckan hos pappa.

Likes

Comments

Ibland behövs det inte mer än massor av vass, lågvatten & en väldigt massa fantasi. I Rinkabys djungel kan man gå på tigerjakt utanför huset!

Likes

Comments

Det var längesedan nu, men igår - ÄNTLIGEN! Jag, min svägerska & hennes svägerska tryckte in oss i en bil & styrde däcken mot Ullared & Ge-Kås!

I huvudsak var kläder till stora grabben aktuellt, som växt hela femton (!!!) centimeter i sommar. Femton. Det är inte konstigt att byxorna blivit för korta. Efter en rensning i garderoben fick lillebror ta över det mesta & det var verkligen tid för nytt!

Tröjor, jeans, mjukisar & skjortor fick trängas tillsammans med halsdukar, mössor, fleecar & småpryttel i vagnen. Det blev ett långt kvitto...

Efter sex timmar i varuhuset tog vi en välförtjänt paus för att fylla på energiförrådet innan vi styrde kosan hemåt igen. Det visade sig bli en helt fantastisk dag med härliga tjejer & MYCKET shopping!

Likes

Comments

En tidig morgon ur sängen ledde till ett buttpass på gymmet med Lisette, så imorgon kommer jag förmodligen inte att kunna gå ordentligt. Visserligen är väl träningsvärk en del av hela träningsgrejen, men jag välkomnar den inte alls..

Efter passet gick vi en promenix genom stan. Stannade till på Cardinal för en frukost & lite skitsnack innan jobbet kallade. Mycket trevlig morgon med väl spenderad tid!

Likes

Comments

Japp. Jag var på Plantagen igår & handlade tre buketter snittblommor för priset av två! Jag älskar blommor. Det märks kanske inte alltid, då jag dödar dem på grund av okunskap & ren lathet - men så länge de lever kan de lyfta hela mitt humör till skyarna. Hemmet blir mer fullbordat.

Nu har jag snittat & placerat ut i olika små & stora vaser. Fattas bara att bestämma sig för vart de ska stå också!

Likes

Comments