Efter en morgonprommis med hunden så sitter jag nu i soffan med en kopp kaffe och lite läsning.

Igår var jag ledig och spenderade dagen med bland annat second hand-shopping. Jag hittade bl.a. två böcker som i förbifarten såg aningen flummiga ut. Men jag tror att det kan vara riktigt intressant läsning.

Den ena boken är skriven av Dalai Lama och heter "Lycka". Och den andra boken är skriven av D. Patrick Miller och heter "The book of practical faith". Den sistnämnda boken ska jag läsa först. Den handlar om hur människan strävar efter saker hon tror ska göra henne lycklig. Ex. Pengar, samhällsstatus och ett vackert yttre. Sånt här tycker jag är så intressant! För någonstans i livet tror jag att de flesta kommer till en punkt då de inser VAD som gör en lycklig. Ett fint exempel är när livet förändras från att vara en vanlig människa med sin plats på jorden, till att plötsligt vara en liten människas mamma eller pappa. Man har ju hört människor beskriva detta som att man plötsligt inser vad livet handlar om. Nu tänkte inte jag bli mamma just idag... men jag tror att rätt inställning till det vardagliga livet kan ge glädje bara i sig.

Men nog om lycka och glädje, nu ska jag släpa mig iväg till jobbet... Gud vad kul det ska bli!!! 😉 Hoppas att ni får en fin alla hjärtans dag!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Födelsedagskalas mellan jobbpassen denna helg.

Likes

Comments

Likes

Comments