​Ber om ursäkt för att jag typ inte bloggat på evigheter, men det har varit fullt upp under en lång tid! Idag jobbade jag min sista dag som Au pair, vem trodde att jag skulle överleva detta? Känns så fruktansvärt bra! Ewe har landat i USA och imorgon flyger jag till vegas för att möta upp med henne. Men ikväll väntar många sorgliga hejdå, lär väl ha gråtit ögonen ur mig själv när denna kvällen är över. Kelvin, Noah och Lauren tar mig till flygplatsen imorgon så det lär definitivt inte bli enklare.. 

Snart ses vi Sverige!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej

Söndag eftermiddag och jag sitter i soffan. Bokade precis mitt flyg från San Diego till Boston i augusti. Snart ska jag sätta på lite Orange is the new black. 
​​Känns som jag inte skrivit här ordentligt på väldigt länge. Jobbar en hel del nu under sommaren och när jag väl är ledig så flyr jag huset.
​Jag har ordentligt splittrade tankar när det kommer till att snart åka hem. Jag har sju veckor kvar med jobb, sedan två veckors resande och därefter kommer jaaaaaaaaaaaaaaaaaaag! Är så himla färdig med detta på hundra olika sätt, samtidigt som jag aldrig skulle vilja lämna. Skriver alltid det, men det är så det är. Man lämnar sitt liv i Sverige, med vetskapen att man återvänder, flyttar till USA och bygger upp ett nytt liv. Därefter ska man bara lämna sitt amerikanska liv och aldrig komma tillbaka. Ena dagen skrattar jag åt det och nästa grinar jag.

Jag hade aldrig i hela mitt liv spolat tillbaka denna tiden för att göra det på ett annorlunda sätt. Vissa saker känner jag att jag hanterade på ett mindre bra sätt, eller saker som hänt hade varit skönt att bara slippa, men jag har lärt mig någonting från varje händelse. Ångrar inte för en sekund att jag tog beslutet att göra detta året. Livet som au pair är fruktansvärt men det finns nog ingenting annat i denna värld som hade kunnat lära mig vad jag lärt mig här. Det är inte praktiska saker, utan saker om mig själv, världen och vad som faktiskt är viktigt i livet. Detta är ju förstås som jag känner nu, obviously... Vad jag senare känner när jag kommer hem får jag se. 

Ju mer skit man går igenom, desto bättre blir det som kommer efteråt. 

Likes

Comments

Gissa vad som händer då?
Joooo, klockan 12.45 landar jag på Landvetter. Efter att ha varit borta i 12,5 månader kommer jag alltså att vara tillbaka i Sverige. Den spontana reaktionen jag fick var tårar. Blandade känslor så det skriker om det. Tårarna var både på grund av lycka men dessutom för att det är så extremt sorgligt. Slutet på denna upplevelsen närmar sig, och det blir så fruktansvärt konkret när jag får exakt datum och tid när hela mitt liv kommer förändras igen.

Likes

Comments

Hej på errrrrrr
De två senaste helgerna har varit sjukt roliga. Vi har hunnit med en himla massa. Hittat ett nytt gäng som vi hänger med, så dem har vi typ bara hängt med det senaste. Var ute och åt middag idag med några tjejer på en spansk restaurang, det var gottttt. Trots att livet som vanligt hela tiden går upp och ner med extrema latituder här så är jag inne i en lycklig period nu!
Har requestat min flight hem i september och hoppas på att snart få reda på exakt när jag landar på Landvetter.
Idag är det mors dag och därför tänker jag extra mycket på min underbara älskade mamma som gett mig allt som en människa kan ge. Jag älskar henne oändligt.
Min rum är förjävla stökigt och jag är sjukt trött.

Där har ni en liten update. Nu ska jag sova. Peaceeeeee

Likes

Comments

Heeej

Förra fredagen var en bra helg. Hela helgen var bra. I fredags kväll gick jag och tjejerna på premiären av Pitch Perfect 2. Quality time. Sedan droppade jag dem hemma, gjorde mig iordning och gick sedan ut med Jenny, Elena och Fina, vilket var roligt och trevligt. På lördagen hade lilltjejern födelsedagskalas, laserdome, och jag krossade alla 10-åringar, heheh. Alldeles för nöjd. Elak au pair. Därefter hade vi hejdåparty för Anna på stranden där vi grillade med mera. Efter det gick vi ut på samma ställe som på fredagen, vilket också var roligt! Då var vi desto fler dock. 
Söndagen drog vi till Wrentham Premium Outlets och shoppade lite. Jag köpte smink och borstar samt en träningströja. Därefter drog vi söderut mot Providence, vilket var en mysig stad som ligger i Rhode Island. Dessutom besökte vi Brown University, som är en av skolorna som räknas till Ivy Leauge. Så nu har jag besökt två Ivy League universities, wooop, Harvard och Brown. Efter det svängde vi även förbi Ikea för första gången under tiden i USA. Jag köpte skorpor, choklad, gräddsås, flädersaft och deras specialchips. Mmmmm. Och jag bara älskar hur alla prylar som de säljer på Ikea har svenska namn. Har aldrig tänkt på det innan, men det går inte att gå miste om när man går runt på ett Ikea här. 

Puss och kram kära ni

Likes

Comments

Heeeej hopp

För typ två veckor sedan var jag i Canada och besökte Niagarafallen. Det var häftigt, men fallen var mindre än jag trodde att dem skulle vara. Och dessutom är det ju bara vatten som faller ner för ett stup, hehe, inte jättespännande. Men vi gick på en tur inne i berget bakom fallen, vilket var häftigt, och sedan åkte vi på en båt som åkte in i hästskofallet, och det var väldigt blött!
Vi var där två nätter, och vi gick ut båda kvällarna, vilket var najs. Bussresan var dock lång och tröttsam, tror det tog ungefär tio timmar...

På bilderna tror jag mestadel det är jag, Verena, Ramona och Anja
Likes

Comments

...det är vad jag har blivit under senaste tiden. Senaste inköpen är ett par Sperry top sider, svarta kilklackar, två svarta kimonos; en lång och en kort, en mörkblå kofta samt en blå klänning med små röda stjärnor som är såååå himla gullig. Dessutom lite smink. Jag känner att jag behöver chilla ner lite nu...
Och jag vet att bilderna är kassa haha, men ni får åtminstone se prylarna jag köpt!

Imorgon åker jag till Niagara falls och packar därmed för fullt nu. Har planerat en massor inför resemånaden med Evelina denna veckan. Dessutom är vädret heeeelt underbart. Humöret är på topp!

Likes

Comments

Åtta månader hemifrån. 242 dagar. Och det är inte ens jobbigt längre. Sjukt att min livssituation, det vill säga leva utan min familj, blivit normaliserad i mitt huvudet. Jag saknar ju såklart Sverige men jag har inga större problem med att vara borta från livet därhemma.
Nu börjar det sig dock närma sig slutet. Det känns verkligen. Kompisar lämnar, resemånaden planeras och flyg hem håller på att bokas. Dessutom görs seriösa planer om vad som ska hända när man kommer tillbaka. Det känns bra. Är redo att gå vidare med livet och åka på nya äventyr.
Ha en fin dag


Också, bilder från resan i mars kommer, någon gång.... Här är en av få bilder på mig från Hawaii. Ser relativt lycklig ut!


Likes

Comments

Idag är det ju Valborg... Det finns mycket som jag inte har problem med att vara utan under min tid utanför Sverige, men Valborg hade jag verkligen velat fira. Kolla cortegen, promenera runt i Göteborg bland alla lyckliga människor och sedan dra hem till någon för att grilla.
I år kommer jag spendera sista april genom att kolla lacrosse practice, laga kycklingnudlar och jobba extra sent. Yaaay.. Men nästa år, då ser ni mig i Göteborg igen.
Hoppas ni allihopa får en fin Valborg!

Likes

Comments

Hej

Åkte in till Boston i lördags. Köpte en klänning som jag antagligen ska behålla, och dessutom ett par skor och lite smink. Kommer senare!
Vi käkade på ett av våra favoritställen, burgers såklart, och promenerade runt. Det var en av Annas sista lediga helger innan hon åker hem till Polen, så det var mysigt att spendera tid med henne, bland andra haha.

Likes

Comments