Header

IMG_0988 IMG_0991 IMG_0992 IMG_0993 IMG_0995   Der er intet bedre end friskpresset appelsinjuice om morgnen! Der er simpelthen SÅ stor forskel på det, man kan købe i supermarkederne og så det, man friskt selv kan lave! Og når man nu er igang, hvorfor så ikke lave en hel kande - så har man også til næste dag (hvis det ikke allerede er blevet drukket!). Jeg elsker at drikke juice om morgnen, synes det er et friskt energiboost. På mit arbejde har vi sådan en 'rigtig' juicer, hvor vi laver kombinationen: 3 æbler, 1 gulerod, lidt ingefær og saften fra 1 appelsin. Den smager SÅÅÅ godt! Hver gang jeg har en vagt laver jeg næsten altid mig selv en juice (og spiser måske et stykke kage eller to). I dag skal jeg på arbejde fra kl. 14-18 og så flyver vi på en lille visit til København! Bobby ville rigtigt havde haft en kamp tirsdag, men i kampen i fredags fik han sit 5. gule kort - så han er blevet suspenderet fra denne kamp. Det er dog lidt held i uheld, da vi derfor har mulighed for at tage til København, som han også elsker! Vi håber på godt vejr!

Likes

Comments

IMG_0345 IMG_0343 IMG_0342 IMG_0344 IMG_0346   Jaaaaaa! Så har jeg endelig fået købt nogle flotte skåle! Ind til videre har vi 'bare' haft sådan nogle helt enkle hvide skåle fra ikea og dem var jeg ved at blive godt træt af! Jeg elsker simpelthen når man har noget flot, sjovt eller specielt service. Der er sikkert nogle der syntes, at det er ligegyldigt - en skål er jo en skål? Men jeg kan bare slet ikke stå for flot og unikt service. Der bliver på en måde sjovere at lave mad fordi det hele præsenterer sig super flot i skålen/tallerken eller hvad end man nu bruger. OG man behøver altså ikke bruge massevis af penge på nogle flot service (det kan nemlig dælme blive dyrt) - jeg betalte 5 euro pr. skål i den tyske kæde "Butlers", hvilket jeg syntes var en helt vild god pris! Hvad synes I? Kan I lide skålene og synes I også det er sjovt, at have noget unikt service? Jeg EEEEELSKER det!

Likes

Comments

Screen Shot 2016-02-23 at 12.15.22 1: 139,50,- HER / 2: 69,- HER / 3: 419,- HER / 4: 59,- HER Lige nu er der simpelthen sådan nogle fine ting på tilbud på Ellos.dk. Jeg er specielt helt vild med det gule og røde ananas printede fad f.eks. til forskellige kager eller frugter. Også det creme-farvede kagefad synes jeg er SÅ fint, både til en 'fancy' slik-skål når man har gæster på besøg, men også til at udstille bagesager, hvis man lige har bagt. Fordi jeg bor i Berlin kan jeg dog ikke bestille noget som helst fra Ellos.dk (!!!), hvilket jeg ærger mig SÅ meget over, fordi de har sådan nogle flotte ting til hjemmet! Jeg må på udkig efter nogle tyske bolig hjemmesider, selvom det er svært at finde! Efter at havde boet her i Berlin åbner det virkelig øjnene over for en masse ting, som f.eks. at Danmark virkelig har styr på design og bolig-ting - noget som tyskerne ikke er nær så gode til! Hvis I tilfældigvis kender nogle hjemmesider, så endelig skriv dem nede i kommentarfeltet, det ville jeg blive super glad for! I mellemtiden kan jer, der bor i DK have glæde af alle de dejlige tilbud på Ellos.dk!

Likes

Comments

IMG_0339 IMG_0336 IMG_0340 Zzzz... Sådan har min søndag været - afslappende, rolig og hyggelig. Og sådanne søndage har man virkelig også brug for! For mig har søndage altid været en rigtig hygge dag, hvor det er helt acceptabelt ikke at løfte en finger. Når man er i skole eller arbejder, er hverdagene altid fyldt med planer. På lørdage sker der som regel også ofte noget, men på  søndage - der har de fleste ingen planer og vi har brug for søndagene til at lade op! Det kan måske lige gå med en lækker brunch om morgnen med dejlig kaffe - ellers skal man bare slappe fuldstændigt af! Sådan har jeg det i hvert fald. Søndage er bare en 'Zzzz' dag, og jeg elsker det! I morgen skal jeg på arbejde og sælge kaffe til alle de mange mennesker der starter deres travle uge - jeg har nu endelig lært at lave rigtig 'latte-art' og kan kalde mig selv for en barista haha! Håber i alle har en fortsat dejlig søndag!

Likes

Comments

Velkommen - mit navn er Ditte Harup og jeg har så meget på hjerte som jeg gerne vil dele ud af på bloggen. Lad mig først præsentere mig selv. Jeg blev student i sommeren 2015 fra Ingrid Jespersens Gymnasieskole og holder nu det meget populære sabbatår. Jeg er flyttet til Berlin for endelig at bo med min kæreste – vi har været i et langdistanceforhold i 4 år. Han er amerikaner men bor i Tyskland fordi han er professionel fodboldspiller – en helt vild verden fyldt med overdullede ’soccerwifes’ der ikke laver andet end at bruge penge og helt klart en verden jeg skiller mig totalt ud fra – en skandinavisk rødhåret pige med et helt andet sæt værdier. Som sagt er jeg flyttet til Berlin og kan vel kalde mig selv en ’berliner’. Det er svært at flytte til et andet land, en stor udfordring. Jeg arbejder på berliner-cafeén "Milchhalle" som barista og ELSKER det. Her på bloggen kan i følge med i mine tanker om ovenstående – også så venner og familie kan følge med i mit ’nye liv’ her i pulserende Berlin. Jeg har en en KÆMPE passion for design og indretning og har nydt at kunne indrette vores lækre lejlighed her i Berlin, så der vil nok også komme nogle inspirerende indlæg omkring indretning og design her på bloggen. Det varmer mit hjerte, at du har klikket ind på siden her - følg endelig med!

Likes

Comments

IMG_0308 IMG_0315 IMG_0312 IMG_0313   Her på en stille lørdag morgen tænkte jeg, at dele denne fantastiske simple og lækre opskrift på en juice/smoothie. 'Opskrift' er måske forkert at kalde dette, da der super simpelt kun bruges 4 forskellige ingredienser. Der skal bruges:
  • 1 hel banan, brækket i mindre stykker
  • En stor håndfuld spinatblade
  • 1 spiseske chia-frø
  • Ca. et mellemstort glas med vand hældes i.
Denne smoothie er så dejlig nem og lækker at lave, fordi man ofte har disse få ingredienser ved hånden. Man skal altså ikke ud at købe flere forskellige frugter og juice, eller i specialbutikker for at købe den nøjagtige helsekost-dims. Nej, det gider jeg dælme ikke. Det eneste som alle måske ikke lige har, er chia-frø, men den kan også sagtens laves foruden. Jeg elsker at putte dem i, fordi de er rige på protein og giver en sjov og interessant konsistens, når man drikker smoothien. Vi har en 'Nutribullet' som er lidt det samme som en blender bare langt mindre og meget handy til at lave enkeltportioner. Men man kan sagtens bruge en 'normal' blender. Det virker sikkert lidt underligt at proppe vand i en smoothie, og man tænker, at den smager vandet eller at konsistensen bare er ligesom at drikke vand. Men nej! Vandet er blot med til at få det hele til at køre godt rundt i blenderen og for at give en dejlig cremet konsistens. Og den smager ikke af en aller anden klam grøn juice med kål og broccoli. Den smager helt vildt godt og er sååå nem at lave! Perfekt som supplement til morgenmaden eller til en brunch!  

Likes

Comments

IMG_0289 IMG_0296 IMG_0299 IMG_0300 IMG_0298 Origami er kunsten at folde papir - det lyder super simpelt, men det er origami overhovedet ikke! Da Bobbys familie var på besøg her i Berlin i november, havde de medbragt en masse origami-papir i en masse forskellige mønstre og farver. Bobbys mor foldede alt på ovenstående billeder på én aften - og ja, det er lige så kompliceret som det ser ud! Til den store bold skal man bruge hele 12 forskellige stykker origami papir. At sætte sig ned og være kreativ er ret terapeutisk og afslappende. Om man tegner, skriver, maler eller, i dette tilfælde, folder origami-papir, har man lavet et helt produkt med sine egne hænder, hvilket er en super fed følelse, som er det, jeg elsker mest ved at være kreativ! En anden ting som jeg virkelig har nydt igennem vinteren er at farvelægge i malebøger (det er ikke kun for børn!) Der laves nemlig også mere 'avancerede' malebøger, som ikke bare udfordrer dig med at farvelægge en kanin. Her er det også muligt at udfolde sin kreativitet i farver, mønstre og kombinationer - det kommer der nok snart et blog-indlæg om her!

Likes

Comments

IMG_0272 En god start på dagen i mine øjne begynder altid med morgenmaden - en god og mættende portion. I lang tid har jeg spist havregrød næsten hver morgen med banan og lidt kanel, lavet på normal mælk. Med sådan en morgenmad forbliver jeg dejlig mæt helt indtil frokost igen. Specielt da jeg stadig gik i skole, var en god portion havregrød den bedste morgenmad jeg kunne få, da ens ydeevne og koncentration bare var bedre. Bobby elsker også havregrød, og for ham er det også rigtig vigtigt at fylde sin krop godt op med energi fra morgenstunden af. Han har dog efterhånden ændret lidt på 'opskriften', og laver sin havregrød med kokosmælk, chia-kerner, kanel, banan og honning - hvilket også er super lækkert! Havregrød er bare den bedste morgenmad, og den kan tilpasses helt til ens personlige præferencer af, hvad man gerne vil have i (drikker man ikke mælk, kan det sagtens laves på vand)! I dag har Bobby en hjemmekamp kl 13.30, som jeg skal ud at se, så det er vigtigt for mig med en god og mættende morgenmad (og kaffe selvfølgelig)!

Likes

Comments