Header

Hi everybody. Today has been such a slow, grey and rainy day and I've just been researching inspiration for our new apartment. I am especially into looking at decor for the kitchen at the moment and have come across these amazing posters that a lot of bloggers and danish youtubers have been talking about lately. The best thing about these posters is that they sell frames in the exact measurement your poster is. I love shopping for posters but hate finding frames because I think it can be really difficult, so this website just makes my life much easier haha - so I am very happy that the blogging community have been talking about these posters!

If I were to order these posters for our apartment (which I probably will once we move in) I would pick a gold frame on all of the above, and probably order some of them in a smaller size so they can stand up against the wall on a kitchen counter. This little collage is of course for your inspiration but also for me to look back on as we start decorating our apartment.

I know a lot of people are more into simple posters and simple things to hang on the walls, but these photos are my personal style and I just love bright colours they make me very happy to look at.

I would love for you to get involved in the comments by telling me what type of style you like and where you find your posters!

All of the photos are taken from the website. Links are on the photos.


Likes

Comments

​Hi everybody! I'm just going to jump right in with both feet. My name is Ditte Harup, I am 20 years old and currently living in Hamburg, Germany. If you can't already tell by my hair and fair skin, I am originally from Copenhagen, Denmark. After finishing gymnasium in Copenhagen last summer I decided to take a gap year and move in with my boyfriend in Berlin. He is a 23yo american who moved to Germany when he was 14yo to play professional soccer - which is now the reason why we live in Hamburg - he moved to a new club and of course, I am moving with him.

This means, however, that I spend a lot of time by my self which I don't mind - I love my own company and I am very good at entertaining my self. But since I live far away from my family and friends they aren't as updated about my life as they would be if I lived at home. This is one of the reasons I want to start a blog - to keep my friends and family in the loop of what's going on in my life! 

I guess I can call my self a 'soccer wife' or a 'wag' since my boyfriend plays in the Bundesliga. It is definitely a lifestyle that is very different from what I'm used to and it can be hard at times. My blog will be a space where you guys can follow my everyday life here in Hamburg, my passions, interests, hobbies and everything in-between! I love to be creative and innovative and all of this time I spend by my self will be put to good use here on my blog!

Likes

Comments

IMG_0543 IMG_0544 IMG_0547 IMG_0549 IMG_0548 IMG_0545 IMG_0546 På Bergmannstraße i Berlin finder man deres svar på de danske torvehaller i København. Et super hyggeligt mad-marked fyldt med forskellige boder, der byder på alt mellem økosæber og kyllingekød. Det minder om torvehallerne - men det en langt mere afslappet stemning man møder, intet snobberi (som der måske godt kan være lidt af i torvehallerne i dk?).  Området omkring Bergmannstraße er helt klart et familieområde, og det mærker man også. Gaderne er super hyggelige og der er mange, mange cafeer, madsteder og små butikker. Helt klart et område værd at tjekke ud, hvis man er i Berlin! I dag bliver det 18 (!!!) grader her i Berlin og NU kan jeg da endelig glæde mig over stabilt VARMT vejr hele ugen, uden pludselig sne eller hagl (som forrige uge). Kode til import af min blog til Nouw: 8500055782

Likes

Comments

IMG_0555 IMG_0559 IMG_0552 IMG_0551 IMG_0558 IMG_0566 IMG_0553 IMG_0557 IMG_0565   HOLD DA OP hvor er dette en fantastisk gade. Min familie var på besøg i Berlin og vi gik tilfældigvis forbi denne skønne, stille oase på vej hen til en hundeforretning. På sådan en dejlig solrig forårsdag, kan man heller ikke undgå at lægge mærke til alle de smukke, smukke træer. Det er dét, der er så sjovt ved Berlin - man opdager altid noget nyt. En gade, en butik eller en hyggelig café. Det hele passede også bare sammen den dag, det var lunt, solen skinnede, børn legede udenfor og forældre sad på bænkene og sludrede. Og så ser man de flotte lyserøde træer mod den blå himmel. Fuldstændigt fantastisk! Jeg har selvfølgelig set disse træer før, men de har altid stået en eller to sammen - aldrig har jeg set en hel gade fyldt med dem! Dog nåede jeg ikke lige at notere mig gadenavnet, jeg havde alt for travlt med at tage billeder :-) - det kan måske være i kan spotte et gadenavn på et af billederne? Håber i får en dejlig fredag!

Likes

Comments

IMG_0506 #1: Du ser ikke længere ting som pligter, men blot noget der bare skal gøres. At tømme opvaskemaskinen, lave mad, ordne vasketøj m.m er en del af din dagligdag og disse ting er ikke længere en kedelig og irriterende opgave dine forældre har givet dig. Det skal bare gøres. #2: Du begynder at samle på forskellige ting. Køkkengrej, bageting, en kasse med julepynt og dele fra stel. Uden virkelig at tænke over det bliver man en rigtig samler. Jeg er i hvert fald begyndt at samle på lidt af hvert, og nyder det virkelig. I stedet for tanken, "hvilken bluse skal jeg købe næste gang" er det blevet til, "ahh, hvilken kop skal jeg købe?". #3: Du tænker mere praktisk. Hvis man f.eks. alligevel er ude og løbe et ærinde kan man lige så godt handle ind på vejen hjem. Dette hænger lidt sammen med punkt 1 - det er ikke en pligt, men noget der blot skal ordnes. #4: Du sætter langt mere pris på ting, du måske før har taget lidt for givet. Sådan nogle små ting som, at der altid er toiletpapir eller at ens tøj er foldet og at der har været en ny kreativ ret HVER AFTEN hjemme hos forældrene er nok noget man glemmer tager tid! At bo ude er helt klart en øjenåbner (på en god måde) for de små ting i hverdagen der betyder meget. #5: Du opdager, at du faktisk godt selv kan! Før har man måske hvilet lidt på lauerbærbladene og overladt det meste til sine forældre. Men nu kastes man selv ud i dagligdagens udfordringer og opdager at man sagtens kan disse ting selv og at man oven i købet er god til det! For mig har det i hvert fald været sådan - ting som at ordne post, tage sig af en lejlighed og lave mad osv, er ting som jeg førhen ikke skænkede en tanke, da det jo var 'forældre-opgaver' - men jeg kan alt selv og er super god til det! --- Dette var nogle at de tanker jeg har samlet mig ved at flytte hjemmefra. Jeg synes det er sjovt at se, hvor anderledes man begynder at tænke når man ikke længere bor hos sine forældre. Jeg elsker at have mit eget sted, hvor jeg kan gøre tingene på min måde! Jeg tror helt sikkert at det ville være super underligt at flytte hjem igen - når man først er flyttet ud,  kan man slet ikke på at flytte tilbage igen!

Likes

Comments

IMG_0491 IMG_0490 Hold da op. Man er da godt nok ikke meget værd efter en bytur. I går var vi på casino og derefter på en klub her i Berlin der hedder Pearl med nogle spillere fra B's hold. Vi har lige kunne overskue at hente KFC til frokost og så ellers bare dase på sofaen. Jeg lavede også mig selv en lille treat (det er jo søndag) - espresso og en lille skål med mit yndlingsslik her for tiden. Vejret er da heller ikke noget at råbe hurra for i dag, så det er endnu en skøn undskyldning for bare at dase på sofaen! Nu skal der bare lades op til ugen med arbejde, træning og flere blogindlæg!

Likes

Comments

IMG_0459 IMG_0448 IMG_0451 IMG_0454 IMG_0456 Her på det sidste har jeg virkelig nydt at lave collager. Jer der bor for jer selv eller har jeres eget 'sted' vil måske kunne relatere til, at det kan være rigtig svært at udleve sine bolig-drømme til punkt og prikke. Der popper hele tiden nye ideér til indretning ind i mit hoved, men at bringe det til virkelighed er ikke altid så lige til. Don't get me wrong - jeg elsker vores lejlighed her i Berlin! Men man kan jo blive ved, der findes utallige temaer, stilarter, farvekombinationer og sammensætninger! Derfor har jeg på det sidste klippe-klistret mine ideér i en notesbog (fra HAY). Jeg NYDER simpelthen at kigge i gamle bolig-magasiner og klippe de ting ud, som fanger mit øje. Jeg udvælger ikke ting på baggrund af et specielt tema, men vælger de ting ud, som jeg oprigtig godt kan lide - om det så er en sofa eller en lilla vase. Bagefter har jeg et helt bord fyldt med forskellige udklip som jeg så sætter sammen til små bolig-collager. Det er virkelig inspirerende og en hobby som jeg virkelig kan bruge meget lang tid på! Jeg har på en måde frie tøjler til at indrette noget super lækkert, og det er sjovt at kigge tilbage på de forskellige 'rum' man har sammensat! De udklip jeg måske ikke for brugt proppes i en mappe og gemmes til næste gang der er sving i saks og limstift! Til jer der også elsker indretning er dette virkelig en super ide til at lege med forskellige indretningskombinationer!

Likes

Comments

IMG_0442 IMG_0444 IMG_0445 Hejsa alle sammen! Først vil jeg lige sige undskyld for den manglende aktivitet her på bloggen på det sidste. Min veninde fra København fløj til Berlin for at besøge mig i påskeferien og så har jeg ellers haft super travlt med arbejde. Men nu er fokus igen rettet mod inspirerende indlæg her! Jeg ville lige vise, hvad jeg fik i et påskeæg fra mine forældre, selvom påsken forlængst sluttede! Jeg fik et rigtig fint og detaljeret gækkebrev sendt fra kbh, hvor prikkerne hverken passede på min mor, far eller søster - så jeg måtte gætte på min hund, hvilket sjovt nok var rigtigt. Derfor sendte min mor mig dette fine fine påskeæg! En striktrøje fra Ganni (er i butikkerne nu vist nok), 2 æg med fyldte chokolader og 2 magasiner fra ELLE, hvilket er super dejligt siden jeg ikke kan få fat i danske blade her i Berlin. Det var simpelthen sådan en fin overraskelse der kom med posten! Ét af fordelene ved at bo i et anden land er, at man får langt mere sendt med posten, et brev, et kort eller en pakke - fordi man ikke bare liiige kan smutte forbi med det. Anyway, håber i alle har haft en dejlig påske med massere af chokolade :-)

Likes

Comments

Kender I det, at man endelig får købt sig en flot buket blomster som man glæder sig til at have stående i hjemmet og pynte, men som ser triste og kede ud efter blot få dage? Det sker i hvert fald for mig alt for ofte. Jeg ser tit på andre blogs eller i folks hjem flotte blomster der står lige op og er helt friske i farven. Men der er som om, at friske blomster bare ikke fungerer for mig. Som I kan se i indlægget HER, hang mine tulipaner med næbet og så triste ud. Derfor har jeg prøvet at samle nogle gode tips til, hvordan man kan holde sine tulipaner friske og flotte i længere tid:

IMG_0431 IMG_0432

1. Behold elastikken på tulipanerne Når du får dine blomster hjem fra blomsterhandleren, kan man være fristet til at pakke dem ud og fjerne elastikken, der holder buketten sammen. Men lad vær. Ca. den første dag er det bedst for dem at stå samlet for at holde sig friske. Derefter kan den fjernes.

2. Køb de tulipaner, der endnu ikke har åbnet sig Vælg de tulipaner der er 'yngst' - de, som endnu ikke har åbnet sig. Jo yngre de er, jo længere levetid vil de have i din vase.

3. Klip et par cm af enderne Inden tulipanerne ryger i vasen, bør man klippe et par cm af enderne af. Det siges, at man skal klippe dem lidt skråt. Ved at klippe enderne af forbedres blomsternes evne til at suge vand til sig og dermed holde sig friskere.

4. Vælg en vase der er høj nok til længden på dine tulipaner Jeg har desværre kun 1 enkelt vase, men heldigvis er den høj nok til de tulipaner jeg lige har købt. Hvis ens vase er for lav er der større sandsynlighed for, at tulipanerne vil bukke over og hænge med næbet. Vælg derfor en vase der passer til din buket.

5. Koldt eller varmt vand? Jeg har ofte hørt at det er bedst for tulipaner at stå i halv-varmt vand. Dog har jeg læst mig frem til at dette IKKE er tilfældet, og at se helst skal stå i koldt vand - det holder dem friskere. I mit tidligere indlæg, stillede jeg min buket i lunkent vand og de endte med at se SÅDAN ud. Ikke godt.

6. Aldrig sæt tulipaner sammen med påskeliljer På nettet har jeg læst mig frem til at man aldrig skal sætte tulipaner og påskeliljer i samme buket, da påskeliljer er giftige for tulipaner. Så don't! Dette der et par af de mest simple og bedste tips jeg har kunne finde frem til på nettet. Jeg tester alle 6 tips på den buket der ses på billederne - hvis der sker noget drastisk med dem, skal jeg nok skrive herinde. Jeg er ingen blomster ekspert, men jeg ved hvor frustrerende det kan være at købe en smuk buket og langsomt se den dø. Håber nogle af disse tips kan hjælpe!

   

Likes

Comments

IMG_0418   IMG_0415   IMG_0406   IMG_0409 (1)   IMG_0416   IMG_0413   IMG_0408   IMG_0417 Endnu en dag i pulserende Berlin. I kan nok gætte, hvor jeg var, ved at kigge på billederne. Jeps, jeg besøgte nemlig East Side Gallery med en veninde, Ida. Underligt nok, så har jeg aldrig været ude at se East Side Gallery selvom jeg nu har boet her i lidt over 7 måneder (!!!) Jeg har kørt forbi i bil 1000+ gange, da hele muren ligger langs med den vej vi kører, når B skal ud til klubben. Men at gå langs og virkelig SE de forskellige kunstværker har jeg ikke, før i dag. Det var meget fint, og vi havde god plads til at tage billeder, siden der næsten ingen mennesker var. Det er en af de gode ting ved at have fri sådan en normal hverdag - alle andre er stadig på arbejde, så byen er meget mindre fyldt med mennesker, hvilket jeg elsker. Dog er det lidt ærgerligt, at en stor del af muren er spærret af med et højt stålhegn. Det gør det næsten umuligt at få gode billeder, og det er derfor at det sidste billede er taget fra midten og op. OG så er det også liiige selvfølgelig de mest populære malerier der er spærret af... Typisk. Jeg fik dog nogle godt snapshots alligevel og havde en skøn dag. I morgen skal jeg på arbejde kl 07:30 (puha) og spise en masse lækker kage. Håber I har en god uge so far!

Likes

Comments