Basketball legende møter kampsport ikonet igjen; Nike Sko Kobe 11 Warrior Spirit utgivelser i morgen hos forhandlere over hele landet.

Feirer Bruce Lee, fet, levende Kobe 11 vakkert blander svart og gul i Nike Flyknit øvre, et nikk til Lees utstyr i den klassiske filmen Game of Death. Lyse spretter av rødt legge perfekt kontrast i mellomtiden , spesielt den taggete hælen broderi, en hyllest til Enter the Dragon. Den "Bruce Lee" motiv går helt tilbake til Kobe V og, enda en gang, det viser seg å være en av de beste farge-på en gitt modell.

Plukk opp Nike Kobe 11 Warrior Spirit hos forhandlere over hele landet lørdag 19 mars, inkludert online-kontoer 10am EDT / 7am PDT.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nike Air Max 2009 har vist en av de mest elskede årlige Air Max løpere i det 21. århundre så langt; selv siden den klassiske glanstid Air Max 95 og Air Max 97, kanskje. Og som lovet i desember, er det å komme tilbake til forhandlere.

Faktisk er det allerede trykket utvalgte butikker! Nike Air Max Flyknit 2009 Stealth er den første colorway av retro løp, en enkel stil som blander svart, grått og hvitt stor grad sømløs Hyperfuse øvre, med at gråtoner palett som strekker seg til kragen, merkevarebygging og hæl også.

Nike Sko er et perfekt utseende for premieren retro colorway; en palett diskret nok til å holde fokus på den nylig returnert design.

Likes

Comments