Vissa kvällar är svårare än andra. Liksom, vissa kvällar känner jag mig stark och jag vill ringa dig och säga det, ”hej jag är stark utan dig och jag tar djupare andetag och jag sträcker på mig mer nu för jag har inte tyngden av din arm på mina axlar.”

Andra kvällar vill jag ringa dig och inte säga något alls, utan jag vill bara andas, vill att du ska förstå att det gör ont ända in i själen, vill att du ska veta att jag behöver dig. Jag behöver dig verkligen. Jag behöver dig så innerligt och så ihärdigt. 

Och det är precis en sån kväll ikväll. När fokuset ligger på att fokusera på annat. När jag inte vill känna som jag gör, men inte kunna göra något åt saken. 

Det är en evig kamp mellan att glädjas över att jag mår bra utan dig, och att sörja att jag fortfarande sörjer dig.


Likes

Comments


Hej!

Första blogginlägget av förhoppningsvis väldigt många.

Jag älskar att skriva. Jag är ung, och dum ibland, men för det mesta är jag rätt klok. Jag känner ganska mycket, ganska ofta. Det resulterar i att jag skriver ganska mycket, ganska ofta.

Ibland på toaletten på en hemmafest i mobilens anteckningar. Ibland i Word-dokument liggandes i min säng en söndagkväll. Ibland klottrar jag i mina skrivböcker i skolan.

Och jag vill dela med mig. Jag vill dela med mig av fina ord som känns, vilket också är temat i den här bloggen. Fina ord som känns.

So let's begin.


Likes

Comments