okej gott folk om ni har missat det så är jag en person som ska ha en åsikt om precis allting! aa det är jag. så hade tänkt ge ut informationen att jag kommer publicera inällg om vissa saker där jag berättar mina åsikter. jag vill informera redan nu att jag inte är så pk över huvud taget men bli inte kränkta för det. harfaktiskt några riktigt bra ämnen jag hade tänkt att skriva om

nästa vecka är det även lov ( jippiii) men kommer ha svårt att vara aktiv då eftersom min moster och hennes familj ska komma till oss och vi ska åka på en kryssning :) jag kommer självklart publicera upp bilder men de kommer nog efter den resan :)

lista på lite ämnen jag hade tänkt att skriva om:

- droger/alkohol och missbruk

- grupptryck och självförtroende

- ``kött ätäre VS veganer´´

- passa in i klassen

- ekonomi

- hur du blir bra i skolan

- självskadebeteende

- idrott

och massa annat håll ut dehär kommer bli kul ! ( tycker jag iaf)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

okej det här kan låta och tolkas hur som helst, men jag kollade runt lite här på nouw och märker att majoriteten utav folk som bloggar samtidigt som de är framgångsrika är personer med blont hår????. kanske är helt ute och cycklar men det är den synen jag har fått tyckte det var så roligt att kolla runt och hitta 3 personer som inte var blondiner utan en rödhårig och 2 brunetter. så för att bli framgångsrik här i blogg branchen krävs det att man ska vara blond? vet helt ärligt inte vad jag skriver atm men kände de va något kul att skriva om men om ett år eller så kommer jag cringa över denhär ilägget så mycket.

en sak till märker att mitt liv består av massa jävla mys och pluggande ahahaha :) på tal om det nu ska jag återgå till mitt pluggande vi hörs lite senare idag :)

Likes

Comments

Man kan ju tänka sig att man borde röra sig på idrotten men nej nej inte för mig iaf inte idag, här sitter jag denna söndag med min mysdress och bara skriver för fullt. Nu hade jag tänkt ta en paus då jag ska äta nått riktgt gott och kolla på någon youtube video 😂 sen får jag återgå till min inlämning som ska in idag ....

Likes

Comments

godmorgon hörrni 1

eller jag har varit vaken sen 08:30 men hade väldigt mycket att göra, jag vaknade faktiskt med ett mycket bättre välmående. 

som ni vet skulle jag jobba med min idrotts inlämning igår som skulle in ikväll.... ja den ska jag börja med nu... 

hur lyckas man alltid med att komma igång sist av alla? ja så min dag ser inte så händelserik ut då jag ska sitta vid mitt skrivbord och bara kötta med texterna :) 

men det kan ju inte bara vara jag som inte kommer igång i tid eller?  ja hursomhelst ska jag börja med den nu så vet inte hur mycket jag hinner ladda upp idag men något kan jag väl hinna med att lägga upp:)

Likes

Comments

efter mycket plugg kan man äntligen sätta sig och bara koppla av och kolla på mello!

för att vara helt ärlig så var dagens bidrag bara väldigt skevt tycker att alla låtar var så deprimerande men men det fanns bra låtar också:)

MINA FAVORITER!

mina favoriter för ikväll är

moncho- cuba libre

mendez- everyday

HOPPAS NI HAR HAFT EN BRA DAG GODNATT<3

Likes

Comments

okej jag började med att publicera kring 5-4 inlägg om dagen men det gjorde bara för skojs skull men har nu sett att folk egentligen läser min blogg folk jag inte ens känner ( är fett stolt hihi) så tänkte börja publicera lite mer vettiga saker men vi får se hur det går eftersom jag inte är den vettigaste personen på jorden om ni förstår vad jag menar :)

så vad är planen?

jo jag tänkte, för ett bra ``content´´ ska man ändå vara relativ aktiv och publicera ofta men ändå bra inlägg. ni kommer få se den ärliga sidan utan filters och utan några som helst hjärnceller. då ni får vara del utav min vardag och kunna skratta åt allt skevt som sker i mitt liv hihi

hade tänkt mig att jag skulle publicera minst 3 ggr per dag och det kommer inte bara vara godmorgon inlägg och så utan det kommer vara mer varierat men mer detalj vad min blogg kommer innehålla kommer i ett inlägg imorgon :)

Likes

Comments

ny dag nya möjligheter hörrni!

idag ser det ut som en relativ chill dag förutom att jag har en idrotts inlämning som ska in senast imorgon och den lilla detaljen att jag inte har ens börjat med den :) A-BARN iknow nej men skämt o sido jag ska försöka göra klart den idag så jag kan förbereda mig inför andra ämnen att plugga till. JUSTE ikväll är det mello igen och då kommer ett nytt blogginlägg ske där ni får höra lite mina åsikter och tankar kring det hela men nu måste jag börja arbeta med alla mina läxor :/


Likes

Comments

Kvällen slutade på topp med favorit chipsen och ännu ett avsnitt utan talang
Nu ska jag sova en god natt sömn med lite snuva och host där i mellan godnatt sov så gott ni med ! <33

Likes

Comments

nu är det äntligen slut på denna hemska dag och man kan se fram emot nästa dag i hopp om att bli frisk :) skoldagen har ju varit lite som den har varit, ganska mycket plugg inte för jag pluggar till något men ändå lite satsig får jag väl ändå låta. jag hoppas er dag har varit bättre. man tror ju att eftersom jag är så trött och sjuk så ska jag nu få vila men nej nej självklart drar min familj mig till vår förening :( när ni läser detta inlägg sitter jag i föreningen och förmodligen helt täppt i näsan och helt förstörd:/ men vi kanske hörs ikväll om jag överlever denna hemska resa.Likes

Comments

många anser mig som en osocial person då jag knappt svarar på någon utan mina sociala medier men detta beror faktiskt på att jag är väldigt sjuk och då orkar man verkligen inte med människor även om man tycker om personerna väldigt mycket och nu har jag ju börjat blogga också om mitt liv så hinner liksom inte med och är lite stressad över skolan men känner jag mig själv rätt kommer jag ta tag i detta inom väldig snar framtid :) förstår själv inte varför jag delar med mig utav detta på bloggen men jaja :)

Likes

Comments