Skriftlig bildredovisning

Min idé bara kom sådär, jag gjorde det första som kom upp i skallen. Jag ville gjuta den i aluminium men kom på att de kan va dyrt och skolan är fattig så jag gav upp det. Sedan så gjorde jag en pappersboll men den pajade så de blev en hatt till Axel istället. Det blev en ram av hönsnät och runt den 10–15 lager med gips. Gipset stelnade och jag tänkte slipa det lite men de gick inte så jag la på cirka 2 lager lera på bollen. Det fick torka och jag grundmålade med en lila färg och sedan täckte över det med en till lila färg. Efter den var jämnt målad så målade jag dit 2 streck med guldig färg och satte på stygn gjorda av lera och målade även dessa med guldfärg. Jag kom igång fort och allt gick bra, förutom slipningen. Mina material valde jag för att den skulle vara så hård och solid som möjligt. Fick jag göra om allt så skulle jag vilja gjuta den i någon form av metall, om inte det går så skall jag fokusera mera på formen bakom bollen så att den blir jämn och verklighetstrogen.

Mitt graffitiprojekt gick utan problem och resultatet gick jättebra. Jag har länge velat spreja upp något i teknikkorridoren och det fick jag nu vilket är gött. Idén har jag haft länge och den kommer från ett spel som handlar om drakar och inbördeskrig. Den vita färgen symboliserar snön i det kalla landet och det blå en av sidorna i kriget. Det röda symboliserar blodet från kriget. Fick jag göra om det så skulle jag spegelvända figuren då den är spegelvänd.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Denna drake symboliserar landet Skyrim, ett land som är i splittror på grund av ett inbördeskrig. Det blåa och vita symboliserar isen och vattnet som kännetecknar landet. Det röda är folkets blod efter inbördeskriget. Jag är nöjd med formen och jag fick inga problem.

Likes

Comments

Detta är mitt färdiga resultat, innerst är det ett skal av hönsnät sedan lite gips och över gipset så finner man lera och färg. Jag är nöjd fast formen kunde vart bättre.

Likes

Comments

Idag har jag arbetat med gips

Likes

Comments

Dagens arbete woho

Likes

Comments

Idag gjorde jag en hatt åt axel på bilden och ska börja jobba nästa lektion.

Likes

Comments

Tjosvejs vi har bild men jag vill vara i garaget...

Likes

Comments