Som titeln lyder så kommer det här inlägget handla om idioter. Folk som klankar ner på än, hatar på än för att man är sig själv. För små misstag eller bara för att man har en annan åsikt än den personen.
Jag är så trött på människor som gör saker dagligen för att såra än, för att få än att må dåligt och sen när man konfronterar de och frågar varför de gjort så, så gömmer de sig bakom saker som inte ens stämmer. De gömmer sig för att de är så patetiska att de inte vågar stå upp för de dem gjort.
Det här säger jag till er alla, va mot andra som ni själva vill bli behandlade.
Och va alltid er själva för det finns alltid några som inte kommer tycka om er.
Ingen är perfekt, okej?
Kram på er.

#spridkärlek #spridkärlekintehat #vänskap #mobbning

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, idag ska jag börja ta tag i träningen ordentligt. Ska skaffa gymkort och börja träna 4 dagar i veckan. Ska verkligen kämpa på nu, är så jäkla taggad på att börja och ska ta och skaffa mig ett par riktiga träningskläder också nu!😍

Är det nån av er som tränar? Nått tips på övningar man kan göra eller olika saker?
😊

#träning #fit #beach2017 #beachbody

Likes

Comments

Vänner är väldigt bra att ha, om det är rätt sorts vänner.

Vänner är något utav det bästa som finns, iallafall rätt slags vänner. Och då menar jag inte dem här som tycker att du är "cool" och som alltid skrattar med dig.

Utan jag menar dem här vännerna som alltid är med dig, oavsett hur du mår eller vad du går igenom. Såna vänner är underbara.

Den bästa vänskapen enligt mig, är när man kan driva med varandra och jävlas. Men båda parter vet innerst inne att man älskar varandra och skulle aldrig göra något som påriktigt skulle göra människan illa.

Jag har några såna vänner nu, såna som jag kan driva med och dem driver med mig.
Det är helt underbart och dem gör mitt liv så mycket lättare när allt annat är skit.

Men jag var tyvärr varit med om andra slags vänner också, såna som bara är där när du är glad. Och såfort något blir lite jobbigt så sätter dem än kniv i ryggen på än och springer därifrån.

Jag har fruktansvärda problem med att lita på folk och detta är ett utav flera skäl till varför jag har dem problemen. Och jag tycker det är synd.

Att jag alltid ska gå runt och oroa mig för att jag ska råka göra något litet fel så dem ska lämna mig.
Vilket jag vet att dem vänner jag har idag aldrig skulle göra, men det är ändå jobbigt att inbilla sig själv det bara för att man har dåliga minnen.

Det har ju dock en positiv grej med sig också, att dem jag väl väljer ut att verkligen lita på. Dem betyder allt för mig och dem är något utav de bästa jag har i livet.

Och jag skulle aldrig kunna klara mig utan dem!

Ett tips från mig till er där ute;
Var noga med vad du umgås med för personer, alla är inte alltid dem som dem säger att dem är.
Och dem som är dina riktiga vänner.
Håll hårt om dem och låt dem aldrig slippa undan.
Dem kan en dag vara anledningen till att du stannar på jorden, och du kanske är deras.

Var snäll mot varandra!
💕

#vänskap #vasnällamotvarandra

Likes

Comments

Hej, tänkte berätta lite om när jag fick min första hjärnskakning. Och ja ni läste rätt, första..
Har haft ungefär 4-5 stycken vid det här laget
😂

Iaf, min första hjärnskakning hände när jag var ungefär 6 år gammal. Jag gick i förskoleklass iaf.
Jag kommer ihåg att jag hade en favorit plats att klättra på uppe vid skogen och det var en ganska stor sten som var ganska plötsligt brant på ena sidan.

Och jag var där och klättrade som vilken annan dag som helst, det var bara det att jag gick lite för nära den där branta kanten. (Med ryggen mot kanten) och trampade snett och rullade som i en bakåt kullerbytta nerför stenen.

Jag landade rätt ner med huvudet först på en kantig stubbe som var nedanför stenen. Så där låg jag, mot stenen med huvudet på stubben.
Och jag kommer inte ihåg om jag skrek eller liknande men det skulle mycket väl kunna vara så.

Det jag kommer ihåg härnäst är att två tjejer kommer fram till mig, dem gick i några klasser högre än mig. Kanske 4-5an, och kollade till mig. Förmodligen fick dem inget vettigt svar utav mig utan dem hämtade bara lärare så snabbt som möjligt.

När lärarna kom dit så fick dem på nått vis in mig på en soffa inne på det dåvarande fritids. Och nej, jag kommer inte ihåg hur jag kom dit.

Men iallafall, så jag låg där på soffan och var påväg och somna. (Vilket är livsfarligt om du fått en hjärnskakning, du får absolut inte somna)
Så när jag väl nästan somnat till insåg lärarna att dem kanske skulle ringa min mamma och även då tror jag dem ringde ambulansen.

Nästa sak jag kommer ihåg är nämligen när jag låg inne i ambulansen påväg till sjukhuset.

Där spenderade jag väll kanske 1 eller 2 nätter och det jag kommer ihåg var hemskt. Allt jag gjorde va och spy och ha fruktansvärt ont i huvudet och var alltid snurrig och mådde dåligt.

Efter nått dygn så fick vi iallafall åka hem igen och tror jag var hemma från skolan i någon vecka iallafall, och jag kommer ihåg hur min klass hade gjort små teckningar och satt ihop i en bok som dem gav till mig och skrev att jag skulle bli bättre.
Jag fick också ett gossedjur av min bästa vän för att jag skulle må lite bättre.

När jag kom tillbaka möttes jag av något jag aldrig mött tidigare och aldrig gjort efter det heller.
Det var flera utav tjejerna i klassen som bara sprang fram till mig och kramade om mig och ställde typ hundra frågor om vad läkarna gjort och om hur jag mådde.

Jag kommer ihåg också och jag tycker det är så kul nu i efterhand, att det första jag gjorde när jag kom tillbaka till skolan.
Var att klättra på den där stenen igen
😅

#hjärnskakning #storytime

Likes

Comments

Jag längtar sååå tills jag får barn😍, hela grejen. Att få reda på att ett litet liv växer inom än tills att man har en litet bebis i famnen och så vidare.
Bebisar är så gulliga och på senaste har jag blivit alldeles kär i dem.
Är lång tid kvar innan jag har planer på att bli mamma men guud så jag längtar.
Dem är ju så gudomligt söta och underbara, och tänk alla små pytte kläder man får köpa till dem och så
🙈

Nej usch så söta små bodysar🙈

#bebis #barn #bodys

Likes

Comments

Träning är olika för många, för vissa är det att vara medlem i ett lag och spela olika sporter. För vissa är det att gymma, för vissa är det att bara göra olika övningar hemma som känns bra.

Jag hör till den sista gruppen, vet egentligen inte varför jag tränar. Tror det är för att det får mig att känna mig lite bättre för stunden, lite snyggare.

Och huvudsaken med att träna är väll egentligen för att de ska kännas bra efteråt.
Försöker alltid pusha mig själv lite extra även om det känns förjävligt och spänner i både ben, mage och armar. För efteråt känns de så jäkla bra att jag gjort de.

Det är faktiskt ett tips från mig till er ifall ni är lite osäkra på erat utseende. Testa göra lite enklare träningsövningar och utvidga sen detta till mer avancerade eller bara fler gånger osv.
För när man väl börjar se resultat sen, vilket man gör ganska fort i början oftast. Så känns de hur bra som helst, gjorde de iaf för mig😊💪🏻

Likes

Comments

Ibland bara svävar man iväg till drömmarnas land, eller jag gör det iaf. Ganska så ofta också.
Ibland tänker jag på hur jag vill att min framtid ska vara, tänkte dela med mig av det till er.

Jag längtar verkligen till framtiden om den blir som jag vill, jag vill följa min dröm och studera till veterinär. Jag vill stanna med mig pojkvän jag har nu och bilda vår egna lilla familj. Han kommer förmodligen jobba som elektriker.
Vill samla ihop pengar och så småning om kunna köpa ett hus ute på landet, men inte allt för långt bort från stan heller.
Bo där tillsammans med honom och kanske något barn. Jag bara längtar tills jag får min egna lilla familj.

Jag verkligen hoppas att det kommer bli såhär mer än nått annat, skiter egentligen i hus och pengar sålänge jag får ha kvar den jag älskar mest.

Dream it, wish it, do it.

Likes

Comments

Man mår inte alltid bra, och alla hanterar det olika.
Man kan inte alltid vara glad och må bra. Det är bara så. Jag önskar att folk skulle börja kunna förstå det. Du kan ha varit med om så mycket i ditt liv att du inte vet hur du ska klara dig. Men det behöver inte betyda att du måste ha varit med om mycket för att må dåligt över det.
En liten sak för någon kan vara hur stort som helst för någon annan, och det är viktigt att vi förstår det.

Det är viktigt att vi börjar förstå att man måste acceptera varandra för dem vi är och acceptera att folk har varit med om saker. Strunt samma om det är "stora" eller "små" saker. Det spelar ingen roll, en jobbig sak är en jobbig sak.
Sen är det hur vi som personer upplever dem här situationerna och sakerna som är jobbiga som avgör hur stort eller jobbigt det är.
Det kan ingen annan än den personen som varit med om saken avgöra. Det är olika för alla.
Det är väldigt viktigt att förstå att vi är olika på många sätt.


Det är också väldigt viktigt att söka hjälp ifall man behöver det, oavsett vart det är. Där man söker hjälp så ska det kännas bra för än själv, annars hjälper det nog inte så mycket.

Stay strong, kämpa vidare och gör det bästa utav allt!

#staystrong #kämpapå #måbra

Likes

Comments

Idag har jag provat på något läskigt😬 För första gången har jag haft bedövning i munnen vid tandläkarbesök. ALDRIG haft det innan och gud så skumt det kändes.
Dem sa att det skulle gå ur efter en timme ungefär men det var kvar i ca 4 timmar. En sån skum känsla, att inte känna någonting alls.
Totalt ointressant för er kanske men visste inte riktigt vad jag skulle skriva om så blev ba nått haha😂
Var ju precis innan lunch också så kändes jätte skumt att både dricka och äta, aja. Fick några människor att skratta iaf så det är ju alltid något🙈

Likes

Comments

Skolan är en konstig plats.
Det är en plats där antingen så blir du utsatt för mobbning och liknande för att du är "annorlunda" vilket är helt åt helvete, ursäkta språket men det är så.
Eller så är det en plats där du har dina vänner, som du kan fly till. Du kanske inte har det så bra hemma och då kan det vara skönt att komma iväg till skolan och tänka på något annat.
Eller så är skolan bara en helt normal plats utan någon speciell betydelse.
Betyg kan spela roll för dig, eller så gör dem inte det. Och allt detta kan påverka ditt mående hur mycket som helst.
Blir du stressad i skolan så kan det förstöra mycket, det kan förstöra din fritid, det kan förstöra dina betyg och det kan förstöra dina relationer till dina vänner osv.
Det är sjukt hur mycket skolan kan påverka oss och jag tycker det är konstigt hur vuxna kan säga att det är enkelt när dem inte ens vet vad vi går igenom.
Skolan är inte enkel för alla, för vissa är det hur enkelt som helst. Men inte för alla.
För vissa är det sjukt svårt att gå upp ur sängen på morgonen och ta sig till skolan.
Och man kan aldrig riktigt veta varför för alla
Tänk på det.
Du vet aldrig vad som pågår i någon annans liv.
Så håll koll, va trevlig, ett hej kan göra mycket. Och främst av allt.
Mobba aldrig någon annan för dennes olikhet. Det är olikheterna som gör oss speciella.

Likes

Comments