Ja... Då var det sommar med allt vad det innebär... Åtta kilo upp på ett år å volanger över hela kroppen... Det är ju inte direkt så man går obemärkt förbi....

Så vad var det som hände? Jo det ska jag tala om... Jag blev fan skittrött! Helt jävla genomutmattad... En trasa av mitt forna glada och träningsflitiga jag! Livet å det där jävla pusslet där varenda bit av det perfekta livet ska passa, kom liksom emellan! Jag pusslar å pusslar bland blodpudding å mellanmjölk... Jag pusslar mellan dåligt boxvin å cigg... Jag pusslar mellan  läxor och autism... Heltidsarbetande mamma med tvättberg som växer, samtal med lärare som sviker, barnmedicin, nätverkslag, pedagoger, budgetar som ska nås,  mellanmål, lunch å middag, trösta, avleda, vägleda, se alla, glöm inte någon!! Glöm inte något!!

Mitt i allt detta står en lite för trött mamma med en massa volanger å tänker... ge mig vin!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

ERkänn.... Ni alla kvinnor är likadana... Ni alla vet hur det är... Ni går till frisören....spänd och förväntansfull... Åååååå, tänker man...."det finns ingen som kommer vara så snygg som jag i denna supermoderna (i detta fallet orangea) färg"...

Jag har varit en väldigt modig dam genom åren.. Grönt, metallicblått och eldrött har alla varit mer eller mindre klädsamma färger i mitt barr... Men det senaste åren har jag varit blond.... I LOVE BLOND!

I vilket fall som helst bestämmer jag mig nu för en kopparguldig färg...shit alltså!!! Denna morsa kommer regera inom hela modevärlden. Inte bara det! Mannen kommer kasta sig över mig innan jag ens har kommit in i hallen... Alltså, så jävla snygg som jag kommer bli kommer det bli tufft för mig att gå på stan!

Så där satt jag hos min söta frissa Malin och drömde mig bort. Allt medan GOLDWELLS 9KG gjorde om mig från Jabba De Hut till Giselle Blumchen.... Detta kommer bli så jääääääääävla bra!!!!!!

Faaaaaaan, den där lilla färgtofsen jag tittade på innan var väl inte såhär mörk???? " Hallåååååå, GIselle, vart e du"? Framför mig i spegeln framträder en rund liten julost....med kopparfärgat lågmält hår, och med gråten i halsen.... "Ehheeeee...... Denna färgen kan jag nog leva med, säger jag helt förskräckt. ... Fina Malin tittar på mig å säger " Det blir inte lätt å få tillbaka detta till blont"! VAD FAN E DET HON SÄGER!!!!! Vadå inte lätt???? " Jag stryper dig, tänker jag..." Jag byter frisör"..... Kommer sen på att det inte alla kändes hotfullt... Eller nåt som hon skulle bry sig om... vem fan e jag liksom....

Äh, tänker jag. Det löser sig... När jag kommer hem kommer ju mannen kasta sig över mig!!! Så var det ju!!! Han kommer skrikä " ÅÅHHHÅÅÅÅÅÅ GISELLE.... FAN VAD DU E SNYGG" sen kommer han inte kunna bärga sig utan sliter av mig kläderna där i hallen som värsta Tarzan... Han kommer svimma!!! I KNOW IT!!!

"Ehhheeeee, den färgen ska du inte ha så länge väl"? Alltså den e inte ful... Men den e ju inte jättefin heller.... Du passar ju bäst i blont"....

Där står jag i hallen å tänker.... " Har jag fortfarande alla kläder på mig"???

Jag beslutar mig för att kasta runt min nya frilla lite nonchalant....Men inser ganska snart att Jabba De Hut är tillbaka...GIselle bleknar bort och försvinner....

Kvar står jag....en blekt blondins hjärta....som rämnar i en nyans av koppar....

Likes

Comments

Godmorgon! Dagen började hos tandläkaren😱😱😱

Först en hälsodeklaration... PHU... "Är du fullt frisk".... Herregud, tänker jag! Hon vet fan inte vem hon pratar med... Morsan på gränsen till ett psykbryt 132 ggr om dagen...    "Jodå, frisk som en nötskrika, svarar jag! 

"NÖTKÄRNA, menar du" Jag tittar upp på den söta lilla tandläkaren å tänker: NÖTHJÄRNA!!!!! Men såklart ler jag å skrattar lite..."ja såklart... NÖTKÄRNA heter det ju!


A6 B2 å C6... Palp indruktal... Senerid afskofit i B1... Bla bla blaaaaaa.... Varför säger ni inte bara... "Anette, dina tänder e skit...Har du tuggat sockerbetor sen 82, eller??? SKÄRP DIG"!!! Nu sitter jag här i bilen, med ett kostnadsförslag som till och med Donald Trump skulle känna sig förskräckt över... Domen var även att jag behövde en bettskena!! Vad fan händer??? "Kanske är du väldigt stressad, eller nåt"...tillade den söta lilla tandläkaren försiktigt...." 

"Pröva du att leva mitt liv en vecka", väste jag medan hornen växte ut i pannan på mig...  Då ser jag hur det går upp ett litet ljus hos henne.... "Var det inte du som var här med dina barn i förra veckan"? Du fick väl avboka din egna tid då"... 

-ja just precis, sa jag. För att min yngsta som gick helt bananas inne i ditt undersökningsrum. Tillslut gav du upp å satte honom i stolen å gav honom ett av dina verktyg kopplade till luft OCH vatten... Det tyckte du var en kanonleksak till Sixten!"

KAN DU FATTA NU VARFÖR MINA TÄNDER SER UT SOM RISGRYN!!! JAG LIGGER Å GNISSLAR TÄNDER VARJE NATT Å BITER IHOP ALL MIN FRUSTRATION PÅ DAGARNA... Å VAD FAN BLIR KVAR I KÄFTEN??? Inte en tandjävel ser normal ut...

Så för att sammanfatta detta kommer jag behöva laga (kanske rotfylla) en tand uppe å laga en annan nere... Jag behöver operera ut en visdomstand och sova med bettskena..

Kan ju glömma att man får ligga nåt... Osminkad, 41 år.... Å bettskena!!!!

Likes

Comments

Vill bara få det sagt... VAR SNÄLL!! Hur svårt kan det vara? Idag har vi varit å hjälpt våra vänner i deras hus som dom ska sälja. Dessa två människor har alltid ställt upp på folk... Dom har haft huset uthyrt i omgångar... Till folk i knipa... Till människor som har behövt deras hjälp... Hur kan man lämna efter sig ett hus som man onekligen har valt att inte behandla med varsam hand... Som man kanske borde... När man får hyra utav sina vänner... Tomten ska vi inte prata om! Jag blir lika förundrad varje gång! Hur beter sig folk mot varandra? Så respektlöst!
Nu hoppas jag huset säljs med rejäl vinst och att ni två får lite vind i seglet!

Likes

Comments