Ny design

Jag har heeeelt fastnat i denna igen!! Lyssnade alldeles för mycket på den när den kom ut och nu är jag där igen, haha ops.

Ja hurni. Äntligen tog jag tag i det, så nu blev det faktiskt en ny design här på bloggen. Satt och kollade ut när jag kom hem idag och kände bara att jag måste få en bild med alla fina snöiga träd. Så jag monterade upp stativet och tog med mig lilla Polly ut hihi. Hon klagar verkligen inte, det bästa hon vet är verkligen att vara ute. Så nu blev det lite nytt här. Hoppas ni gillar det, hihi.

Idag var det äntligen dags för min tid på vårdcentralen. Vart faktiskt nervös innan, just eftersom att det tyvärr brukar vara väldigt dålig stämning på vc som jag tillhör. Fick stå på mig lite och fick några prover gjorda och sjuksköterskan kom sedan tillbaka och berättade att allt såg fint ut. Jag skulle enligt henne ha behövt komma till en läkare istället. Så hon tog de proverna som hon kunde och jag är nu kallad till en läkare om en månad för att se om jag har brist på någon vitamin eller så. Det var i alla fall skönt att mitt blodtryck var perfekt och att även blodsockret och övriga prover såg bra ut. Nu är det bara att vänta tills i slutet av februari för att se vad det är för fel på min kropp. Fram tills dess ska jag ta multivitaminerna jag började med för ett tag sedan samt börja träna så fort jag blivit frisk. Hoppas ni har haft en jättebra start på veckan. Kram.

Gillar