Drinkar och pizzamys

Hej underbaringar. Hoppas att ni har haft en fantastisk helg, det har faktiskt jag! Jag hade förväntat mig en jobbig helg fylld med bara plugg, men så blev det faktiskt inte! Fredagen har jag som pluggfri-kväll. Så efter att ha kämpat klart för dagen så käkade vi tacos och jag och R spenderade sedan kvällen framför "Innan vi dör", har ni inte sett serien så kan jag verkligen rekommendera den! Lördagen började jag med en sovmorgon, pluggade sedan fram tills eftermiddagen då det var dags för pizza-middag hos mormor och morfar. Det är verkligen något jag älskar, att vara hos m&m, finns inget mysigare. Så där spenderade vår familj kvällen tillsammans med dem samt med våra kusiner på mammas sida, en jättefin kväll verkligen. R kunde tyvärr inte vara med eftersom att han jobbade helg denna helgen också. Vi hann sedan bara komma hem från dem innan det faktiskt slutade med att R vid 22 tiden skjutsade in mig till stan för att träffa upp en saknad vän. Vi bestämde oss för att gå ut och ta en drink och bara prata! Så himla mysigt! Så vi satt på Bloco här i Sundsvall i någon timme och tre drinkar senare bestämde vi oss för att dra oss hemåt. Underbar kväll!

Idag tog jag ytterligare en sovmorgon och har sedan pluggat det mesta av dagen. R kom hit nu under kvällen så vi har precis kollat ikapp alla Riverdale avsnitt, haha. Nu väntar bara en lugn kväll. Jag fryser lite till och från så hoppas verkligen inte att jag kommer bli sjuk igen. Har bara myst runt i mina mjukiskläder idag så hoppas i sånna fall att jag vilat bort det. Mår jag bra i morgon så ska jag ta mig iväg och träna ett pass på gymmet tänkte jag, har kommit lite ur det flowet eftersom att det varit så fullsatt på gymmet varje kväll! Tänker att det kanske går bättre om jag går dit mitt på dagen mellan pluggandet! Hoppas allt är bra med er. Stor kram.

Gillar

Kommentarer

emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Förutom plugget så lät det som en helt underbar helg! Så himla mysigt med pizzamys och allt 😃 <3nouw.com/emelieanderssoon
happyM
happyM,
Hihi verkligen ❤️nouw.com/happym
sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
LÅter som en mysig helg, det är viktigt att brytta plugg tiden också <3nouw.com/sarahlinnsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229