innebär hemmakvällar med hela familjen nerbäddade i soffan med film. ikväll blev dock kvällens höjdpunkt snapchat och mycket skratt. uttråkade föräldrar med brist på film kan bli att se ut så här!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Blombuketten vi fick av morfar och Barbro i tisdags när vi bjöd hit dem på semlor.

Likes

Comments

När storasyster Sally kommer och lägger sig bredvid så somnar man på en gång 😍

Likes

Comments

de här med att vänta är inte precis min grej. att sedan ha en bebis i magen som inte förstår att jag är så otålig och vill ha de här överstökat nu gör inte saken bättre. man tycker att en vanlig lång kö i affären är jobbig, eller att vänta och räkna ner till den där resan. men tänk då att gå runt dag ut och dag in, tjock och klumpig, göra samma saker varje dag och vänta på något som man inte vet när de ska komma. en resa eller något sådan vet man ju om och då vet man ju vad man väntar på, man vet när man ska åka. men de här!  imorgon? om en vecka? en måndag? NÄR?! detta ovetande gör mig galen snart..

Likes

Comments

Satt precis och gjorde klart Sallys julklapps beställning. I år fick de bli ett eget designat halsband från popix ,ett halvstryp med knäppning i svart och rosa. Tror de kommer passa utmärkt!! Självklart är inte de den enda julklappen hon får utan hennes jul brukar bli full av paketöppning med godis innehåll massor. Hon är enbart värd de bästa! ❤

Likes

Comments

Hittade ett presentkort i plånboken på hemtex jag fått av morfar för något år sedan, som äntligen vart utnyttjat! Fyndade två riktigt fina kuddar och en pläd av samma jätte mysiga serie. Dem har riktigt bra kampanjer nu och en adventskalender med nya varje dag fram till jul. Så in och fynda julklappar till bra priser eller varför inte unna dig något nytt till hemmet.

Inte bara jag som tyckte om den nya pläden 😍

Likes

Comments

She is the best thing i have! 


Likes

Comments

Var till barnmorskan idag och fick underbart besked! Mitt socker låg så himla bra att jag slipper insulin och mediciner. Fortsätter jag så här så kanske jag slipper de helt och kan bli av med det efter förlossningen. Ska dock sticka mig 7 gånger om dagen fram tills nästa ultraljud så får vi se vad specialist mödravården säger . Men så länge jag fortsätter som har gjort nu så ska de inte vara så mycket att anmärka på.
Ingen större idé att gå och fundera på om de blir tidigare nu eftersom diabetes barn ofta drar iväg i växt och kan bli tvungen att komma tidigare. Vilket jag både hoppas och inte. Man vill ju inte gå över tiden direkt.

Likes

Comments