Vad som sker

Sommaren sprang iväg....det gjorde den verkligen. Så sorgligt som det låter har vi ändå vart med om en hel del. Därav den dåliga uppdateringen. Dom senaste veckorna har bestått av ständigt farande hit och dit med bilen. Körkortets fördelar har verkligen utnyttjats fullt ut hela sommaren. Det är jobb i en stad, spelning i en annan stad, konserter i en annan...osv.

Ojojoj. Dessa stunder!

Denna helgen består av tre dagar i Slottskogen på Way out West. Första dagen checkade vi av igår, helt fantastiskt var det! Soligt och varmt och grymma konserter. Bäst var Patti...wow vilken jävla cool människa. Idag och imorgon förväntas tyvärr blåst och regn, men det ska allt bli bra ändå. På lördag väntar nämligen Fleet Foxes och Lykke Li...

Nästa vecka blir det Göteborg igen, men då är det istället Pridefestivalen vi ska besöka! En sån enormt viktig festival hörni. Fortfarande finns det platser i världen som tycker det finns rätt eller fel person att älska, och som så konservativt och gammalmodigt inte låter kärlek vara kärlek - utan mer som ett problem när det bara handlar om glädje och lycka. Därför är Pride fortfarande så JÄKLA viktigt!!

Nu mot Way out West! Glöm inte att ta vara på dagen!

Gillar

Kommentarer