vardag, kärlek, vänner

Fredag till söndag hade tre saker gemensamt, ont om cash (som alla andra dagar), familj och Herr Banan.

Fredag: Efter en lång skolvecka så var det dags för lite nöje. Herr Banan stod stilig som alltid i marinblå slips och väntade på mig utanför Tolv. Jag är genomsvettig efter att ha sprungit in på mack efter mack för att få tag på ett par strumpbyxor. Sen får jag den fantastiska snilleblixten att det finns en Ica bara några meter från där jag skulle möta upp Herr Banan och här har jag sprungit runt som ett fån. Han kysser mig på kinden och vi går tillsammans in på Ica. Sedan är det dags för golf. Jag tänker vara ödmjuk och säga att vinsten är inte det viktiga. Sen kom jag på att jag är Happy Hagman så... FUCK YEAH JAG VANN! JAG ÄR BÄST ALLA ANDRA KAN GÅ HEM. *host host* jag vann med bara ett poäng *host host*.

Sedan var det dags för middag. Bambino´s blev det. Jag åt en fantastisk bruschetta och Herr Banan en italiensk inspirerad hamburgare. Jag drack ekologiskt vin så jag var nöjd med min insats.

Efter en promenad hem till Villa Hagman så fick Herr Banan inte bara träffa mor och far men även gudfar.

Lördag: Vid tolvtiden letade vi oss upp och åt frukost. Sedan blev det mer kvalitetstid med föräldrar och farfar. Mamma lagade pasta för hela armén (inte svenska armén för då kunde man ha kokat 2 dl snabbmakaroner). Till middagen kom även Joanna och en Donken doftande Julia. Sedan var det utgång, en lugn sådan. Självklart stötte man på en massa äckel på dansgolvet och det är hemskt att det börjar bli en vana... Herr Banan följde med hem till Villa Hagman ännu en natt. Hack i häl kom Julia som fick sova på soffan. Äntligen var inte jag tredje hjulet.

Söndag: Jag jobbade. Jag hatade det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

vardag

Hur lyckas jag? Jag började 10 imorse och skulle sluta två men nej. Jag vaknar klockan ETT, Julia har dragit och jag känner mig lurad. Vi skulle upp samtidigt men hon väckte mig inte! Jag hade ställt klockan men är inte en liten varningsflagga om ens kompis som ska upp samtidigt som en är helt däckad när man ska gå? Julia är officiellt skyldig mig en Pad Thai.

Jag har dock pluggat idag så jag är duktig. Om kolla på 16 and pregnant gills som naturvetenskap och celler? Egentligen borde det vara en del av skolundervisningen, "här barn, så här ska ni INTE göra." Problemet med 16 and pregnant och teen mom är att dom föräldrarna får fame. Om jag hade fått flera tusen följare på instagram, pengar och att folk skulle köpa min sketna biografi som är helt felstavad så skulle jag också klämma ut en unge. Helt klart.

Städade hela min våning igår. Fann flera ställen som inte hade blivit avdammade på flera år, det va ganska coolt faktiskt. Jag har bokstavligen monster under sängen, egenodlade av mitt damm och tallrikar som stått under min säng. Dom är fula men otroligt trevliga.

Ska och köra minigolf idag också med Herr Banan. JA JAG FORTSÄTTER MED KODENAMES FÖR KILLAR. Ni kan ju få gissa vem det är men sanningen kommer när jag säger så. Punkt slut. Varför han kallas Herr Banan kommer ni också fatta sen. Det är inte kinky jag lovar. Mina föräldrar läser min blogg så det skulle jag ändå aldrig erkänna, hej mamma och pappa!

Likes

Comments

deep, vardag

Jag älskar att känna din hand runt min midja fast vi precis träffats.

Dina blickar gör mig så självsäker.

Jag älskar att inte bli tagen seriöst.

Det är så skönt att du ser mig som en vuxen. Synd att du är 45 och vill ha en 18 åring i säng. För dig kanske jag borde vara ett barn?

Våta kyssar som stinker sprit på min kind.

Jag kommer alltid göra som du säger.

Du kan lägga mina händer vart du vill på din kropp.

Jag kommer alltid sitta fint och le bredvid dig även om jag är obekväm.

Säg att jag inte duger. Säg att jag borde ha högre klackar, mer smink, längre hår, större rumpa och bröst.

Jag kan inte vara intelligent.

Bry dig inte om mig i sängen, det är inte så viktigt för mig att komma.

Jag dansar inte för att ha kul, jag dansar för att du ska ha något att kolla på.

Om jag säger ifrån så har jag mens.

Du får kalla mig för hora om jag säger emot dig.

Jag är en hora om jag ligger runt.

Om jag inte vill ligga så är jag inget att ha.

Om jag inte är intresserad så är jag lesbisk.

Jag är ju trots allt bara en kvinna...

Snälla ta på mig. Snälla se mig som ett objekt. Min kropp är din. Snälla ta mig inte seriöst. Snälla se på mig som du ser på alla andra kvinnor. Jag älskar det.


Den som inte fattar ironin är det seriöst fel på.

Likes

Comments

må bra!, vardag

Jag har varit av banan. Jag har ramlat runt, upp och ner, dag ut och dag in. Jag har varit borta ett tag nu. Ni kanske tror att jag glömt bort er? Att jag bara legat hemma och segat? Eller kanske att jag bara gått under? Ni har inte fel men ändå så långt ifrån rätt. Jag har haft mitt eget tränings montage.

Anledningen att jag har varit borta var att livet steg mig till öronen. Man kan få för mycket av det goda. För mycket godis leder till diabetes, så är det bara. För att förebygga en helvetes nedgång, eller ja diabetes, så måste man resa sig på sitt feta arsle (bokstavligt talat) och köra en Rocky.

Istället för att springa i hög snö så har jag tagit mig upp och faktiskt gått till skolan.

Istället för att springa i iskallt vatten så har jag bara tagit en shot istället för två.

Istället för att boxas så har jag brutit kontakter med onödiga människor.

Istället för att såga sönder stockar så har jag tröttnat på egoistiska pojkar (har en och annan pojk-stock som jag mer än gärna sågar av dock) och fokuserat på vad jag behöver, vem jag behöver för att bli lycklig.

Istället för att träna för att bli starkare och bättre än min motståndare så ska jag bara bevisa alla fel- det ingen trodde att jag skulle klara ska jag bli bäst på. Om inte minst så ska jag bevisa för mig själv att jag, Sophie Jan Kristina Happy Hagman, är ganska grym trots allt.

Istället för att i slutet köra en K.O så tar jag studenten- livet har bara börjat!

Likes

Comments

vardag, må bra!

Folk undrar vad som händer efter döden. Jag vet. Shit load of pad thai, alcohol, sex and no pain (den sista var en lögn). Nej men jag har varit borta ett tag. Tänk er att ni har ett pussel och så har någon jävel klippt bort alla delar av bitarna som sticker ut, dom som ska sitta fast i en annan bits inbuktning. Fattar ni? Man vet vilka bitar som ska sitta ihop men det går inte att få ihop helheten för vissa delar saknas. Det är inte en hel pusselbit som saknas utan bara lite av alla.

Blogga fick mig att må bra, det är som terapi. Jag har dock en tendens att skära bort de saker som får mig att må bra för ofta måste man "anstränga" sig för de sakerna som får en att må bra. Nej det är inte jobbigt att skriva men det är tusen gånger enklare att ligga kvar i sängen och tvinga Julia att köpa Thai åt en.

Jag kan dra i korta drag vad som har hänt:

-Jag har fått en liten kusin. Jag fick hålla i en bebis för första gången! Inte min grej...

Såg typ utså här när ungjäveln började skrika.

-Jag tog en spontanare till Tyskland. Ni som förstår ni förstår

-Jag har insett att det enorma kaoset som jag trodde att jag levde i är värre än jag trott. Fan pannan i baren nu spränger vi taket.

-Åkte till Högdalen. Ni som förstår ni förstår.

-Har haft min studentskiva nu. Jag kom som Mr.Bean till vårat Netflix and party tema. Blev utsedd till klassens teaterapa. Jippikajejmotherfuckerdyslektikervetintehurmanstavartilljippikajej.

-Jag har varit ute och sprungit!!! Det låter inte som något speciellt men jag vet vad det betyder. Det börjar bli sommar och det betyder att jag håller på att må bättre. Sophie Hagman skulle aldrig gå ut och springa om hon inte mådde okej. Åh... glad tjej. Jag sprang bara tre kilometer och körde sedan fys. Ändå nöjd.

-Jag har tröttnat på Pad thai och pasta. What??? Vad ska jag nu ha cravings efter klockan tre på natten? förslag?

Likes

Comments

må bra!, vardag

Conversen går på grusad asfalt och man hör hur gruset flyger omkring mig för varje steg jag tar. Solglasögonen skyddar mig mot solens starka strålar. Jag har jeansjacka på mig. JEANSJACKA!!! Jag känner våren. Nu är den här för att stanna. Jag är lycklig för 152682 gången i år men jag har hoppet uppe.

Jag ser blivande studenter gå i grupp mot Värmdö gymnasium när min tunnelbana stannar vid Gullmarsplans tunnelbanestationen. De är glada, nu är det inte långt kvar. Bara två månader. Detsamma gäller mig. Snart är en av mina största självklarheter över efter 12 år. Vad ska jag göra nu? Vart ska jag ta vägen? Jag vet inte, men jag känner att allt i möjligt i ett soligt Stockholm...

Likes

Comments

vardag, kärlek, deep

Denna vecka har varit slitig. Jag vet att jag skrev att allt har varit ljusare än det varit på länge men solen kan gå i moln på bara några minuter. Det har varit slitsamt både för kropp och själ och inte minst på mitt hjärta. Jag har mött många människor jag aldrig trodde att jag skulle få se igen och gjort avslut med människor som jag vet att jag kommer se igen. Jag har kvävts av mitt eget förflutna... Jag har inte ens kunnat gå till skolan för jag har så mycket jobb liggandes på mitt golv som jag måste ta tag i, gamla läxor etc. Jag har jobbat fyra dagar i veckan och jag skriver ett helt nytt manus till teatern. Jag är så jävla snäll mot alla andra men är knappast på min egen sida.

Hur länge ska man behöva vara stark? När går gränsen och när får man egentligen släppa allting och säga "nej jag orkar inte mer"? Antagligen aldrig. Jag har varit bortskämd hela mitt liv men jag har lärt mig att aldrig ge upp. Jobba och tjäna pengar. Plugga och få bra betyg. Ta hand om teatern. Må bra. Ta hand om dig. Se bra ut. Håll uppe relationen med dina vänner. Hitta en älskare. Klara dig själv. Våga vara ensam. Våga älska. Detta har bara gett mig 45 minuter hos en psykolog varje måndag. Jag är inte redo för att ta studenten men samtidigt längtar jag efter att kunna ta bort en pusselbit och byta ut den mot en bit som faktiskt får mig att må bra.

Jobbigast av allt är nog kärlek. Kärlek, vilket skämt. Rena rama skammen men samtidigt det enda som får oss att gå framåt. Utan kärlek finns det inga drömmar, inget hopp och ingen framtid. Det är läskigt och smärtsamt men så himla vackert när det klingar rätt. Jag har kommit fram till att jag har otur i kärlek. Nej jag är/ har inte varit kär sedan mitt ex och jag gjorde slut men så klart har jag träffat killar (specifikt Mr. Spice och Mister Mister) och fan det gör ont fastän man inte är kär. Nu är det bara jag och mig själv och en massa porr. Hejdå kärlek, nu tar jag semester!

Tbt förlovad och vild...

Likes

Comments

må bra!, vardag, mode

Igår var jag så lycklig, för första gången på väldigt länge. Jag gjorde inget jätte speciellt. Jag vaknade, pluggade, jag har varit med kompisar och jag har ätit sjukt onyttigt(helt klart värt). Igår skrattade jag helhjärtat och kände mig fin. Solen sken och det gav mig så sjukt mycket energi, även om jag bara hade sovit i högst sex timmar. Snälla solen, va här för att stanna. Jag behöver dig!

Dock vaknade jag upp med täppt näsa och ont i halsen. Jag har blivit smittad av en viss Mister Mister men det var det värt. Helt klart. Typ. Seriöst jag vakna typ 4 gånger i natt. Inte kul. Men okej det var värt det!

Likes

Comments

kärlek, vardag

Igår var så underbar och så dum på samma gång. Jag borde ha åkt hem tidigare men mina gamla dåliga vanor styrde mig. Medvetandet om problemet är ett rätt steg på vägen.

När tunnelbanan rullar in på Skärmarbrinks tunnelbanestation så ser jag henne. Hon som inte gav mig en chans och jag gav upp. Jag saknar henne inte men jag tänker på henne. Jag vet att hon sett mig men jag vägrar gå fram. En tunnelbaneresa har aldrig varit så lång. Jag undrar vad hon tänker och om hon ens bryr sig. Jag tror faktiskt inte det, hon har släppt mig samma sekund som det sista smset skickades för någon månad sen. Vi går av på samma station. Hon ska åt ned för trappan och till vänster och jag ska till höger. Det är tyst i vagnen och vi kollar ned i marken. Vi står inte ens vid samma dörr, vi kan inte se varandra längre men ändå undviker vi att titta upp. Jag känner mig så dum och så barnslig.

Dörrarna öppnas och vi går av. Hon är så lång och jag är bara en liten lort. Hon har en träningsväska på axeln, såklart. Hon går långsamt och tvingar ner mig i en ännu lägre fart. Jag tänker inte gå förbi henne eller ännu värre, gå bredvid henne. Det tar 15 sekunder att gå från plattformen, förbi spärrarna och ned för trappan men nu tar det en evighet. Jag vet att hon är för stolt för att kolla bak och jag är för feg för att springa fram. Vi båda har händerna i fickorna och går hem. Hon åt vänster och jag åt höger.

Likes

Comments

deep

Jag kissar i din hårgel. Gör dina rädslor till min fördel. Din död är mitt förspel. Ditt matteprov är fullt med slarvfel. Jag gör ditt liv till min egodel. Din existens är ett tjänstefel. Det är ingen som vill ha ditt kel. Ditt tryne ser ut som en kamel. Du är den som firar med en fejk juvel. Du är lika meningsfull som en lampa utan el. Du är allmänt stel!

Jag ska bajsa i din toa utan att ta bort min fartrand. Du är tråkigare än ökensand. Vill aldrig prata med dig, hellre skär jag av mig mitt stämband. Du är bannad från Disneyland. Ska cutta av din bästa runkhand. Du är aldrig rolig, inte ens ibland. Ditt liv går mer utför än ekonomin i Grekland. När du pratar så finns det inget samband. Alla dina ligg ångrar sig i efterhand. Du skulle aldrig kunna sköta ett grönsaksland. Du spelar i Sveriges sämsta coverband!

Dina bollar på ett silverfat. Fimpa din dase i ett askfat. Töja din anal med en granat. Mata dig med avföring men säga att det är nougat. Skriva allt du säger på facebook fastän det är privat. Sno dina favorit citat. Tvinga dina oviga ben ner i spagat. Kväva dig med en tomat. Det är du som är problemet i vårat klimat. Ska erbjuda dig sex men det blir bara kallprat. Säger att jag ska göra dina sysslor men sedan skylla på att jag är för lat. Jag är din värsta mardröm upphöjt i kvadrat!

Du får ingen kvinna att njuta. Alla bara ber dig att sluta. Du är den som alla vill utesluta. Du får prylar dyrare när du prutar. Du har ingen aning vad Sverige har för valuta. Dig borde man bespruta. Det är jag som kastar stenar genom din fönsterruta. Ljusstaken som du gjorde i slöjden luta. Din födelsedag vill alla förskjuta. Så fort du somnar så ska jag stå där med en tuta. Din hals vill allas händer omsluta. Ser du mig så borde du kuta!

du vet vem du är

Likes

Comments