Första riktiga inlägg nu då! Tänkte berätta lite om denna blogg och varför jag startade den. 

Varför heter bloggen "happyforeign"? den heter det eftersom jag är oftast riktigt glad, toppen humör och så. och foreign betyder ju utländsk och jag är ju det. jag brukar inte vara så bra med namn annars men denna gången lyckades jag bra tror jag, det blev lite catchy skulle jag säga och den beskriver mig :)

saker om mig som ni kanske inte ens bryr er om men fuck it. jag är utländsk sm jag sa innan. jag har bott i Sverige i ungefär 9 år snart. jag är 15 år gammal pöjk med en vacker fantasi. jag spelar gitarr och basket. nu kanske ni tänker basket? vad är det för nått, ingen spelar det ju. men landet jag kommer ifrån (Litauen), är det en väldigt stor sport och när jag var liten brukade jag alltid vara vid basketplanen. men jag vågade aldrig vara med för det var bara dom stora som fick det typ. och jag gick aldrig i det i Litauen, men när jag började i sjunde klass här så fick jag reda på att det finns ett lag här i staden där jag bor och jag tänkte liksom varför inte pröva det. jag kommer berätta mer om basket senare. om vi snackar om gitarren nu, så började jag spela det i sjuan också skulle jag säga och jag verkligen älskar det, musik är det bästa som finns. jag vet inte ifall ni märkt men jag har en kategori som heter gitarr och musik. där kommer jag lägga ut videos på när jag spelar gitarr eller säga vad jag tycker om låtar och sånt, får se vad jag kan komma på, kanske reaction videos till musik videos eller nått , kan va rätt kul.

och nu den stora frågan. varför startade jag bloggen? jag startade den för jag alltid haft nån sorts passion för att skriva, bara det att jag aldrig vågat skriva och visste inte vad jag skulle skriva. men nu tänkte jag, why not? dessutom får jag chansen att prata ut om saker och ting. denna bloggen kommer ju handla mycket om hur mitt liv ser ut varje dag, musik, hur det var för mig i Sverige när jag kom hit. jag tränar väldigt mycket så jag lär lägga ut inlägg där jag kanske snackar om det eller ger tips vettifan :D får bli kreativ när det gäller det. så det är ungefär detta som kommer komma ut på bloggen. det är därför jag startade den för att kunna dela med mig lite av mitt liv med andra :)

men hoppas ni kommer gilla detta och lämna lite god feedback ;)

och det är så jag avslutar detta inlägg! Ha det!

Likes

Comments

Det här får la bli start till min blogg. Min första blogg so don't judge me. Jag vet att jag är kille och vi inte bloggar så värst mycket men jag tänkte liksom why not?

Jag hade tänkt att berätta för er om mitt liv i Sverige som en utlänning. Hur det var för mig i skolan. Hur jag skaffade vänner m.m. Jag kommer också berätta om hur jag tränar, you know, some fitness tips and shit.

Men kommer också snacka om annat som tex gymnasiet för snart är det dags för mig och så kommer jag lägga ut videos där jag spelar gitarr eftersom musik is my love you know.

Hoppas ni kommer tycka om min blogg och tycka den är intressant.

Peace out!

Likes

Comments