Vecka 9

Hejsan svejsan!

Här har det varit dött nu en hel massa dagar och så vill vi ju inte ha det. Då tycker jag att vi kikar på vad vecka nio har erbjudit och kommer att erbjuda!

Måndag: Jobb på förskolan och därefter en tripp till Laholm med farmor för att köpa tyg och fika, såklart!

Tisdag: Entreprenörskapskolan #2 efter jobbet och wow vad inspirerande det är att bolla företagande och pitchande och drömmar och visioner med andra drivna människor. Igår körde jag min säljpitch och fick supervettig feedback från kursledaren. Magiskt.

Onsdag: Första mötet med Örkelljungas Ungdomsråd, styrelsen ska spikas och ett upplägg börja planeras. Ungdomsrådet kommer att finnas till för att bolla idéer och tankar med politikerna i Örkelljunga.

Torsdag: Göteborg och kick-off med Förebildsprogrammet, en ledarskapsutbildning i Göteborg. Så himla spännande!

Fredag, Lördag, Söndag: Stockholm med mitt hjärta. Jag och Johan åker upp på fredag eftermiddag, går på museum & musikal på lördagen och åker hem igen på söndag.

Utöver det har jag ett större mål för veckan och det är att skriva färdigt en föreläsning på 2 timmar till Landskronas Simsällskap. Så himla kul med min första föreläsning! Jag har en bra magkänsla och det känns riktigt spännande.

Något jag har funderat över på sista tiden är rutiner. Över vilka rutiner jag har och över vilka rutiner som jag skulle vilja ha. Morgonrutin och kvällsrutin. Vad mår jag bäst av? Vad kan jag lägga till? Är det att scrolla på mobilen när jag vaknar och när jag lägger mig, att slarva med mellis och kvällsmat? Eller är det att tänka tacksamma tankar och skriva dagbok? Vilka rutiner har du idag och vilka skulle du önska att du hade? Jag önskar mera läsning i mina rutiner så därför ska jag nu fälla ner locket och plocka upp en boken!

Gillar

Kommentarer