UNGDRIVE MASTERS @GNOSJÖ

En känsla av tomhet trängs i bröstet tillsammans med en otrolig glädje. Denna helgen har fått mig att tänka, reflektera, fundera. Vem är jag och vad vill jag? Vad exakt brinner jag för och vad är det egentligen som jag känner passion för? Denna helgen har rört upp känslor, tankar och idéer. Denna helgen har varit precis så grym som jag förväntade mig, och till och med bättre än så. Det är något speciellt med att umgås med drivna personer, något som är otroligt inspirerande och motiverande - något som ger mig en känsla av att jag kommer att fixa allt jag tar mig för. Världen ligger liksom framför ens fötter.

I fredags kickstartade vi med invigning, teambuilding, grillning och vårt första case på High Chaparall. Vi fick en försmak på vad som komma skall. Konferencier var ingen mindre än Staffan Taylor, en roll han skötte galant med en stor dos humor.

Lördagen började med tidig uppstigning och frukost som följdes av en extremt intensiv dag. Ytterligare tre case löstes och som avslutning på tävlingsmomenten var det en säljtävling. Uppgiften var att sälja in en plastskärbräda för en jury och gissa som som tog hem första platsen? Jo, jag! Galet stolt.

På kvällen var det gala-dags och detta var lätt helgens höjdpunkt. Mingel, trerätters och prisutdelning satte punkt för helgen. Förutom första platsen i den inviduella säljtävlingen kom även mitt kick-ass lag på en andra plats i totalen. Imponerad? Oh yes.

Imorse vaknade jag upp som världens lyckligaste person, med fjärilar i magen över allt som ligger framför mig. Jag är redo och taggad - let's do this!

Gillar

Kommentarer