Tusen tankar som snurrar - Egoboost

Hej vänner! Enligt säkra källor var det ju så att jag skulle sluta blogga, men nu, nu känner jag för att skriva och då tänker jag göra det. Ärligt talat är läget inte så bra idag. Huvudet är tungt, energin ner på botten och stressen ligger och skaver. Inte så att stressen tar över all min tankekraft men ändå. Att huvudet är tungt och energin på botten tror jag är kroppens signal på att jag har varit lite för busy lite för länge. Gäller att lyssna när den säger ifrån och det är därför jag idag har spenderat tre timmar i sängen, kollandes på halv kassa youtube-tutorials när jag istället borde ha pluggat, jobbat med UF och tränat volleyboll. Känner mig så galet kluven hur jag vill göra för tillfället.

Innan var jag bombsäker på att jag med lätthet skulle klara av att sköta skola, driva ett grym UF-företag, ta körkort, helgjobba och samtidigt träna 10 timmar volleyboll i veckan. Framtills nu har det känts kul och så men det gör det faktiskt inte längre. Att åka hemifrån 7 varje morgon och inte komma hem förens 9 på kvällen tar på krafterna och där finns inte mycket tid över till att göra spontana saker, ni vet de sakerna som fyller en med energi och får ögonen att glittra? Nope, och nu vet jag inte om det är värt det längre.

Volleybollen är ju så så så kul, men där känner jag att jag kanske få kompromissa med mig själv. Byta till en klubb som ligger närmre och som inte tränar lika många pass kanske? Eller stå ut till januari då jag tar körkort och det förhoppningsvis inte blir lika jobbit md allt pendlande? We'll see.

SÅ skönt att skriva av sig, även om man inte får mycket till respons så är det skönt att få ner alla sina tankar på papper. Nu ska jag bläddra lite i Egoboost och äta apelsin, precis vad jag behöver just nu!

Gillar

Kommentarer