SYJUNTA, MAT & EN NY TRÄNINGSPERIOD

Godmorgon vänner! Ännu en sovmorgon och ledig dag - jag klagar inte. Gårdagen var väldigt mysig, mötte upp Mikaela på Graffiti där jag botade min hunger med världens godaste ceasar-sallad, älskar den. Måste bli bättre på att äta innan och efter träning, skärpning Ida! När salladen var uppäten drog vi oss mot Stefanie för syjunta - fika (så gott!), snack och så lite (läs, liiite) stickning på det. Därefter tog jag och Mikaela en promenix tillbaka till bussen där vi skildes åt.

Kvällen spenderades senare med uteplats-häng, biggest loser och så en spontan löprunda på det. Insåg vid 10-tiden att jag hade alldeles för mycket energi och att jag omöjligt skulle kunna somna - så därför satt en löprunda fint. Somnade sött därefter.

Idag ska jag bocka av lite plugg som dök upp under gårdagen, fixa ett par ärenden, klicka hem lite kläder och så ska jag träna med Amanda. Rygg står på schemat och från och med idag går vi in i en period av färre reps och tyngre vikt. Ska bli spännande att se hur detta går! Har under hela min "gymkarriär" legat på först 12 x 3 rep, sen på 10 x3 och ett tag på 8x4 men nu ska vi alltså ner på 6x3, superkul och jag är så så taggad!

Nu väntar frulle, kram på er!

Gillar

Kommentarer