SÖNDAGARSMORGNAR

Söndagmorgon.

Utvilad, nyfiken, redo. För mig är lediga söndagar heliga. Jag har konstruerat min Bullet Journal så att mina veckor alltid börjar på en söndag. Söndag blir till en måndag och jag älskar det. Tvärtemot vad många nog tycker så kan jag ärligt säga att måndagar och söndagar är min favoritdagar. Det är något med att f�� lägga ännu en vecka till tiden, utvärdera och se vad som har funkat och inte funkat, vad som har blivit gjort och vad som behöver göras under nästa vecka för att nå mina mål.

Nå mina mål alltså. I en period när det mesta känns oklart så skalar jag ner mina mål. Fokuserar på det ganska kortsiktiga och det som jag vet att jag kommer att klara av. Skriva två blogginlägg. Ge mig själv rörelse. Träffa en vän. Äta vegetariskt. Check check check check.

När jag skriver idag går fingrarna av sig självt. Stannar inte och tvekar vid formuleringarna, allt känns självklart. Det är en bra skrivdag. Därför ska jag ägna förmiddagen och kanske eftermiddagen åt att göra just det, skriva. Jag ska skriva artiklar till mitt nya projekt som ni ännu inte vet vad det handlar om. Min bebis. Ett lagom projekt som kombinerar saker som jag tycker är kul. Än är jag inte helt nöjd med utformningen men när jag är det så ska jag och min projekt-bebis ta världen med storm. .

Ja, jag tror att vi kan ta världen med storm.

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Klart ni (och vi) kommer! Kör hårt!
nouw.com/paulajacobsson