Sockerdricka i blodet

Hej lördag och hej influensa!

Ute skiner solen och himlen är blå. Här inne, på köksoffan, är det sjukstuga, halvfulla vattenglas och kaffe som gäller. Jag drömmer mig bort till havet, till saltvatten i håret och sand bakom öronen. Till ett Mellbystrand i solnedgång och till ett Kroatien med studenten i sikte och ljumna kvällar som aldrig tycktes ta slut.

Men nu, kompisar, nu är snart vintern över och mars gör sitt intåg. Dagarna blir längre och man kan på något vis andas ut, vi överlevde en vinter till. Idag känner jag mig trots det tillfälliga sjukdomstillståndet inspirerad och motiverad och fyllda av jäklar anamma. Jag känner i varje cell av min kropp att jag är på väg i rätt håll, min vision är så klar och sann för mig och när jag uttalar den ligger orden så rätt på tungan.

Jag ska skapa en plattform för drivna kvinnor med fokus på entreprenörskap och personlig utveckling. Jag ska skapa sockerdricka i blodet och vända upp och ner i föreställningar om ens begränsningar. DET är mitt life-purpose.

Dagens todo: Skapa ett föreläsningskoncept åt en simklubb, spana in den här hemsidan,lyssna på den här podcasten, planera en resa (ledtråd!!) och bygga vidare på ett kommande projekt...

Gillar

Kommentarer

ISA,

Men sååå härligt inlägg med den peppen! Samla lite energi så kör du igång allt drömmigt när du är helt frisk! Heja heja!

isabyl.se
happinessbyida
happinessbyida,

Hihi, ja! I will 😃 <3

nouw.com/happinessbyida