SKINCARE - NEW IN FROM ACO

Något jag har varit otroligt slarvig med är min hy. Jag har klämt och pillat, somnat med smink och ignorerat att återfukta. Som ett resultat av det har min hy blivit väldigt torr och ofta har jag fått finnar i hårfästet och på pannan. Inte så kul - så nu har det blivit skärpning!

När jag var på Väla tog jag tag i saken och gick in på första bästa apotek och grabbade tag i en expedit. Asså W-O-W, vilken service jag fick! Helt underbar. Jag har tidigare upplevt att sådana expediter försöker pracka på en så många snordura produkter som möjligt - vilket inte många studenter, eller iallafall inte jag, har råd med. Det gjorde inte denna expediten, snabbt och lätt ledde hon mig till ACOs hylla där hon visade mig produkterna ni ser ovan och berättade hur det verkade och hur jag skulle använda dem. Hur bra?!

I snart en vecka har jag använt dessa två och jag är kär! Rengörningslotionen masserar man in på fuktig hud varje morgon och kväll för att därefter återfukta med ansiktskrämen. Dessa är parfymfria vilket jag tycker är väldigt bra och man känner sig så så fräsch efteråt!

Nu fattas bara att jag ska sluta med den dålig ovanan att pilla och klämma så är jag good to go! 

Gillar

Kommentarer