SEN SENAST

OJ vad tiden ha gått snabbt sen jag senast uppdaterade er.

Sommaren har försvunnit med UngDrive och Emax och mer UngDrive och lite Mellbystrand och jobb jobb jobb och nu slutligen med S.H.E, ett internationellt projekt om gender issues - där jag hade äran att vara youth leader för de svenska deltagarna. Fantastiskt. Projektet avslutades igår och jag ser redan framemot nästa projekt i November. Då väntar Australien och temat är cirkus vilket passar mig som handen i handsken. Jag är förväntansfull.

Idag känns det i luften att hösten är på ingång och det gör mig lite ledsen. Att inte återvända till ProCivitas och till vännerna och rutinerna där. Att påbörja den första hösten som vuxen med allt vad det innebär. Skrämmande. Jag har jobb på Ica veckan ut och sen ska jag ha sommarens första semester i 4 dagar innan det är den 1 september och det är höst på riktigt.

Innan dess ska jag ta mig tiden att fundera på hur jag vill att min höst ska utforma sig. Vilka rutiner jag vill börja med och vilka jag ska sluta med. Hur jag ska röra mig och hur jag ska umgås. Hur jag ska planera och prestera. Vilka mål vill jag uppnå under september - oktober - november - december? Var vill jag vara när klockan ringer in 2018? Hur ska jag göra för att försäkra mig om att målen uppnås?

Det är många tankar som snurrar runt idag.

Gillar

Kommentarer