SEN SENAST

Godmorgon världen och godmorgon bloggen!

Det har varit en inläggs-fattig höst, men nu, nu känner jag att jag har lust att skriva igen. Härligt va? De två största faktorer till att jag gillar att blogga är att 1. Man får ett arkiv över ens liv. Jag kan scrolla igenom bloggen och njuta av minnen och glädjas över allt jag har fått uppleva.

Faktor nummer 2 är att det är så himla skönt att få ner sina tankar och funderingar på pränt. Nu har jag inte varit superduper personlig på bloggen men när man formulerar inläggen tar man sig även tid till att reflektera över hur man egentligen mår.

Denna hösten har nog varit den skönaste på länge. Mina höstar brukar vara en berg-och-dalbana men dalarna har inte varit riktigt så djupa som de brukar vara. Jag har vuxit som person, gått till en psykolog och börjat be om hjälp med saker och ting. Jag har festat ytterst lite, hittat tillbaka till volleybollen och klirrat världens roligaste jobb på Nordic Wellness.

Japp, det känns verkligen som om jag är på rätt plats i livet just nu. Om ett par dagar börjar 2017 och jag är så exalterad över vad som komma skall. Studentåret inleds och mitt sista år som tonåring är på ingång. Målen för 2017 kommer att vara av en annan, snällare karaktär än tidigare och så fort de är spikade ser jag framemot att dela dem med er.

Nu ska jag äta en sen frukost och bläddra vidare i Michaela Fornis senaste bok "Jag är inte perfekt, tyvärr", resten av dagen lär gå i samma långsamma tempo, vilket jag älskar!

Gillar

Kommentarer