RECAP MARS & STUDENT COUNTDOWN

TITTA HON LEVER!

Att blogga kontinuerligt är visst inte min grej längre, men vad gör det om 100 år? Att jag ens skriver idag är faktiskt av tre anledningar nämligen 1. Solen skiner (hur glad och pepp blir man inte på allt och inget då?), 2. Jag har landat i vad jag vill med bloggen (hint: jag har hittat tillbaka till träningen!), och 3. Jag har ynka 75 dagar kvar av gymnasiet.

Så nästkommande månader kommer bloggen främst att vara ett sätt för mig att dokumentera allt som händer i och med studenten så att när jag är gammal och tänker tillbaka på den gamla goda tiden har jag ett arkiv av bilder och texter lättillgängligt. Efter 3 år av bloggande så vet jag hur häftigt det är att kunna titta tillbaka på vad man har gjort och tänkt.

Okej, jag tycker att vi kör en kort kort kort recap över vad Mars har bjudit på: Mars första dag markerade 100 dagar till studenten och därefter har deadlinesen rasat på i ett galet tempo. Mellan skolarbetet har jag hunnit med att jobba på Nordic Wellness, promota UngDrive, nätverka och lyssna på föreläsningar. Att solen har skinit majoriteten av dagarna har gjort ett busy schema överkomligt.

Med fem dagar kvar av mars skulle jag vilja påstå att månaden har varit den bästa hitintills av 2017. Framför mig har jag en galet intensiv vecka med 3 deadlines, 3 jobbpass och 1 event parallellt som allt kring studenten som måste planeras. Samtidigt som motivationen för skolan är rekordlåg så ökar paniken över vad som komma skall. I dagsläget har jag inte en enda dag efter studenten planerad och det skrämmer mig.

Framtills dess har jag däremot en hel massa roligt och spännande och kul framför mig som jag ser så mycket framemot. Mer om det när April är lite närmre, nu ska jag plocka fram kalendern och planera min vecka. Puss!

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Välkommen tillbaka hit, har saknat dina inlägg även om vi pratar annars också 😉 Nu kör vi hårt de sista ynka dagarna!!
nouw.com/paulajacobsson