PAGE 1 OF 365

Alltså vilket år jag har haft. SM i UF, EMAX och UngDrive Masters är tre av alla fantastiska höjdpunkter jag har fått uppleva. Igår när jag satt på nyårsfesten slog det mig gång på gång på gång hur otroligt lycklig jag är och när klockan slog tolv kändes allt så fulländat och tryggt. Livet är himla fint.

Idag vaknade jag upp bredvid J och fick därmed den bästa starten på året man kan tänka sig. Igår valde jag dessutom att skippa alkoholen vilket jag vart superglad för - hur kul är det att börja året med dagen-efter-ångest och baksmälla? Not that much. Jag förutspå att 2017 kommer bli året där morgnarna med baksmälla kommer att kunna räknas på ena handens fingrar.

Dagen har spenderats på soffan framför diverse filmer, nu senast Mamma Mia. Jag trodde att Mamma Mia skulle vara en riktigt feel-good-film men istället ger den mig mest ångest inför att bli gammal.... och därför ska jag istället hoppa in i duschen. Vänner - gott nytt år! Jag hoppas att ert 2016 har varit fantastiskt och att ni oavsett ser framemot de kommande 365 blanka blad som representerar 2017. Puss, Ida.

Gillar

Kommentarer