Orangeriet

Jag känner mig lika handfallen varje gång när jag ska kika in här på bloggen efter ett par veckors uppehåll. Att ständigt bjuda på "vad har hänt sen senast" och ursäkter om utebliven bloggning känns trist och det är inte så jag vill ha min blogg. Min blogg ska vara en kul blogg och förhoppningsvis ska du lämna den med en känsla av power och inspiration.

Nog om det och mer om gårdagen och kommande vecka. Igår var det måndag och röd dag och kryss i taket - solen sken! Vilken timing. Jag och Johan bestämde oss för att åka på utflykt till Orangeriet vid Ängelholm. Orangeriet är ett växthus omgjort till resturang med supermysig inredning och magiskt ljus. Även maten var väldigt bra, haha.

Efter lunchbuffe och kaffe åkte vi till Utvälling och gick en sväng på stranden. Där och då blev det så tydligt för mig hur mycket man har att vara tacksam över och hur lite man egentligen behöver för att känna lycka. Åsynen av havet på min vänstra sida och Johan på min högra. Livet är bra fint.

Det var himla skönt att ha fyra lediga dagar på rad men jag klagade absolut inte när klockan ringde imorse och det var dags att bege sig till jobbet. Ännu en saker att vara tacksam över - dels att ens ha ett jobb men även att ha ett jobb man faktiskt ser framemot att spendera sin tid på. Man spenderar cirka 1/3 av sitt dygn på jobbet och om man då har ett jobb man mår dåligt över kommer det att i hög grad påverka dina övriga 2/3 av dygnet.

I veckan som kommer händer det spännande saker och om det är något jag är stolt över så är det att jag är grym på att se möjligheter. Att det händer spännande saker är min egna förtjänst - genom att jag har visat mig, engagerat mig och velat uppleva saker så har min vardag kommit att formas efter det. Coolt!

Tisdag: Jobb och ansökningsintervju till ett superspännande event/projekt i sommar. Håll alla tummar och tår!

Onsdag: Öppning på jobbet och därefter föreläsningsjobb.

Torsdag: Jobb följt av möte med eventgruppen i Ungdomsrådet, en föreläsning i kommunikation och slutligen en semifinalmatch mellan Örkelljunga och Linköpning i volleyboll.

Fredag - Lördag - Söndag: I helgen vankas det först ett dop och sen en 30-årsfest.

Perfekt vecka med jobb, projekt och socialt!

Gillar

Kommentarer