OCH SÅ VAR DET DAGS FÖR ALLVARET

Så här såg det ut innan galamiddagen på Emax förra året!

Vilken märklig känsla det var i kroppen när jag vaknade imorse. Första måndagen i en lång rad utan skola. Tänk att det som har varit vardag och rutiner i 12 hela år inte längre existerar. Knäppt.

Trots detta har jag haft en fin dag - jag har nämligen jobbat första dagen på min trainee-tjänst hos Forza of Sweden. Där är min uppgift att vara coach för UngDrive, en kurs jag själv gick under förra sommaren och som har bidragit mycket till min personliga utveckling. Jag tycker att det är så häftigt och lärorikt att se kursen från andra sidan, som coach och jag har så mycket att lära av de andra som med är coacher. Härlig dag!

..och så grymt att få uppleva Emax igen med Mikis, pinglan högst upp på bilden. 

Även resten av veckan bjuder på en massa kul saker och jag tänkte att vi skulle kika på vad, så här har ni - måndag till söndag ett par rader!

Måndag: Jobb 7-18 på UngDrive med fokus på att ta fram affärsidér och ett ärende på Väla har hunnits med. Innan jag går och lägger mig ska jag fila lite på min 6-månaders planering och förbereda mig inför imorgon.

Tisdag: Jobb 8-18 på UngDrive och idag är det fokus på marknadsföring, ska bli superkul! Därefter ska jag träffa farmor och farfar <3

Onsdag: Jobb 8-18 på UngDrive och dagens fokus bli försäljning. Här känner jag att jag verkligen kommer att vara i mitt esse - sälj är ju världens roligaste!

Torsdag: Alltså vilken torsdag jag har framför mig - lyssna på detta: Jobb på UngDrive 8-18 därefter styrelsemöte 18.30 och efter det ska jag köra upp till Göteborg för Emax! SÅ peppad!!

Fredag, lördag, söndag: Personaldagar uppe i Göteborg med genomgångar, coachutbildning och affärssimulering ska avhandlas innan alla deltagare kommer på söndag. Även här ska det bli spännande och lärorikt att ta coachrollen.

Mål för veckan: Hålla bloggen vid liv med ett inlägg/dag och sova åtta timmar per natt. Let's do this!

Gillar

Kommentarer