NYA MÅL, MOJITOS OCH PALMER

Godmorgon vänner!

Hoppas att allt är toppen med er, här är livet enkelt och soligt och jag spenderar mest dagarna i solstolen med en bok eller en podcast i öronen. Semestern har blivit precis så som jag har önskat att den ska bli, avslappnande, lat och ganska händelselös. Välbehövligt!

Sen senaste inlägget har vi gått ett gäng varv till stranden, åkt turisttåg, sippat mojitos, spelat träning och ätit. För min del har badandet uteblivit, det är kallt i både hav och pool och jag som är lite (mycket) av en badkruka trivs bättre på land. Idag står strandhäng på schemat, där pågår en beachhandboll-turnering vilket nog kan vara kul att kolla på.

Något annat jag har tänkt ta tag i denna semester är att sätta upp ett gäng nya mål. Har bockat av en del på sistone vilket är superkul, så nu gäller det att reflektera över vad jag har lyckats med, fira det och ge mig själv en high five. Det största målet jag har bockat av på den senaste var att få jobbet på Nordic Wellness vilket jag är superstolt över. Världens roligaste jobb!

De nya mål kommer förmodligen vara av lite annan karaktär, kanske något om att stressa ner och bli bättre på att jobba effektivt samt att ta tag i saker direkt. Knepet för att lyckas med detta är att gör dessa "flummiga" mål mer konkreta och mätbara och det får jag fundera lite på. Mål kommer jag återkomma med när de är spikade. Nu väntar frukost, puss!


Gillar

Kommentarer

Maliness
Maliness,
Åh härliga bilder 😃
nouw.com/maliness