NÄMEN HALLÅ

Hej Måndag och en ny vecka!

Behöver jag ens konstatera att det var länge sen jag uppdaterade? Förmodligen inte. Det är alltid så svårt att skriva de där första raderna när man inte har bloggat på ett tag. Hur som helst så har en hel massa hänt sen sist. Nyår, 19års-firande för mig i dagarna tre med kalas, bio och pinchos, volleybollspelande i massor och så har jag tittat tillbaka till gymmet. Januari har alltså levererat långt över förväntningarna.

Något annat som jag har spenderat en hel del tankeverksamhet över på sistone är framtiden. Med endast 130 dagar kvar av ett maraton av plugg plugg plugg närmar sig snart mållinjen. Fjärilarna i magen trängs med ångesten. Ångesten över att för första gången någonsin stå på sina egna två ben. Well, det kommer säkert gå fin fint.

Ärligt talat har jag cirka 0 % koll på vad jag vill göra. Jag som annars föredrar att ha saker och ting bestämt för mig tänker nu försöka ta det som det kommer. En sak jag tänkte spendera lite tid på efter studenten är iallafall att börja bocka av mina 100 mål som jag skrev om i somrars. Ett halvår har gått sen listan skrevs och majoriteten av sakerna är fortfarande relevanta. Sen har jag ett gäng till som jag ska addera till listan så fort några har blivit avbockade... Spännande, spännande.

Nu har jag precis placerat mig i sängen efter jobb och volleyboll, ögonlocken börjar snart rycka av trötthet. Måndagar är alltid ett sånt race - skola, jobb, volleyboll - med bara lite paus emellan. Det slog mig förresten i bilen påväg till jobbet hur mycket ljusare det är nu än för bara två veckor sen. SÅNT gör mig glad. Slutsnackat, nu ska jag sova. Godnatt!

Gillar

Kommentarer

paulajacobsson
paulajacobsson,
Det där med målen måste du verkligen berätta mer om!
nouw.com/paulajacobsson
happinessbyida
happinessbyida,
Målen är så inspirerande för mig att läsa igenom när motivationen är i botten, tips tips tips! 😊
nouw.com/happinessbyida