LONDON BABY

​Idag har jag haft den perfekta dagen. Förvisso började den lite för tidigt för min smak - redan vid 3 inatt begav oss vi i ressällskapet mot Malmö. Allt flöt på superbra och redan vid nio (engelska tid då) kunde vi checka in på hotellet. London hälsade oss med vackert väder, tackar för det! Min dag är ganska bra sammanfattad i bilderna ni ser ovan men en kort förklaring kommer här: Rundstrosning bland vackra byggnader och grönskande parker fick inleda denna trippen. Något som slog mig är hur sjukt trevliga alla är - stöter någon i en ber dom om ursäkt, ser man vilsen ut kommer de självmant fram och hjälper än och inte bara det. De börjar tipsa om staden och om sina personliga favoriter. Tääänk om svenskan ande inspireras lite av den mentaliteten. 

Nästa stopp var Hyde Park där vi hälsade på svanarna, så vackra och så orädda. Jag stod seriöst 20 cm ifrån och fotade och de rörde sig inte ur fläcken. Därefter väntade det påfyllning av energidepåerna ifrån av världen godaste juice från EAT och fralla till det. Ett besök på Covern Garden, Harrods och Topshop har hunnits med och NU, finally, har jag placerat mig på hotellrummet. Vi hade turen att bli uppgraderade - vilket var tur för uppgradering innebar ett relativt litet rum. Tänk då om vi inte hade blivit det... haha. 

SÅ, slut på ordbajandet. Nu ska jag försöka starta ett avsnitt Greys att däcka till. Morgondagen lär bli minst lika busy som idag - men mer om det då!

Gillar

Kommentarer