LITE ZIPLINE, LITE MELLBY OCH MYCKET TÅRAR

Nu ska vi först och främst ta en titt på vad jag har hittat på på sistone:

I lördags och i söndags var jag så ledsen så ledsen så ledsen och jag visste inte varför. Tårarna vägrade sluta rinna med ett kort uppehåll för de 30 sekunderna jag var uppe luften när vi åkte zipline. Zipline var kul hur som helt. Sen grät jag en massa igen. Har fortfarande inte klurat ut varför. Kanske lite framtidsångest delat med en känsla av ensamhet.

I måndags jobbade jag till tre och sen grät jag en skvätt till. Då fick jag nog och körde ut till mamma och pappa i stugan. I bilen på vägen dit åt jag och choklad och funderade över min ledsenhet och väl framme vid Strandhotellet och Mellbystrand hade tårarna som jag sedan länge struntat i att torka bort, torkat in på kinderna. I Mellbystrand är det enkelt att andas och hjärtat kändes lite lättare. I Mellbystrand får man perspektiv på saker och ting. Jag funderade mycket och kom fram till följande:

Att bara för att man är ledsen ibland så gör det inte en till en ledsen människa. Man får inte låta ett gäng ledsna dagar definiera en hel sommar eller ett helt år. Ibland är man glad och ibland är man ledsen. Oftast är jag glad och är jag ledsen tre dagar i rad så suger det men det är inget konstant. Ledsamheten är inte konstant och det är viktigt att komma ihåg.

Nog om det. Igår hade jag en fantastisk dag. Vaknade upp i den smala våningssängen med samma lakan örngott täcke som alltid. Utvilad och förväntansfull. Drog mig och läste ett par blad i min bok som så många gånger förut. Jag har alltid läst mycket böcker och extra mycket när jag har varit ute i stugan. Klättrade ner för sängen, åt frallor till frukost precis som vanligt. Sen åkte jag och mamma på äventyr. Maxi för handling inför kvällen och jag dröjde mig kvar vi böckerna, precis som vanligt. Jag älskar verkligen böcker. Efter Maxi åkta jag och mami på loppis och där ser ni, där hittade jag livets bästa byxor. HAR NI NÅGONSIN SETT NÅGRA SNYGGARE? Jag älskar dem.

Visste ni att jag är extremt dålig på att shoppa kläder? Sen november har jag köpt 5 plagg - balklänning, studentklänning, julblus, nyårslinne och ett par kostymbyxor - men igår så slog jag på stort. Ett par byxor på loppis för en tia och senare 2 tishor från Lindex. Wow.

Idag har det inte hänt så mycket än, jag har kommit hem från Mellby och pratat med Mikis i telefon och ska skriva ihop en text till mitt projekt innan jag jobbar kvällspasset på ICA. Vilket pladdrigt inlägg det blev visst, jag som mest vill visa upp mina nya byxor. Well well. Hejdå!

Gillar

Kommentarer

ISA,
men det är faktiskt så himla bra att gråta av sig lite! det sämsta man kan göra är att hålla det inne, då blir det en explosion tillslut! <3
isabyl.se
happinessbyida
happinessbyida,
Men visst är det! Och sen känns allt så mycket bättre! <3
nouw.com/happinessbyida