JOBBVECKA, LAZYDAY OCH BOKTIPS

Hallå på er, vänner! Hoppas att allt är bra med er - här är det toppen om än en aning rastlöst. Denna vecka går i jobbandets tecken, 44 timmars jobb ska hinnas med så därför kommer älsklings-bloggen att bli lite bortprioriterad. Förutom det ska jag träna på som vanligt vilket har börjat ganska så bra. I måndags körde jag rygg och igår blev det ben vilket gick superbra. Idag hoppar jag däremot gymmet i förmån till en PW i det helt okej vädret. Tänkte införa det som daglig rutin, för jag vet ju hur mycket piggare jag blir av promenixer.

Idag har jag inte gjort många knop. Började med en lång sovmorgon följt av kaffe-frukost. Där efter har jag läst en del, ätit och somnat om ute i solen. Nu har jag varit ute på en promenad med vovven och ska alldeles strax fika lite med mami innan PWn väntar. Ikväll väntar jobb för hela slanten vilket jag inte alls klagar över.

Boken jag håller på med nu heter Sapiens: En kort historik över människan. Den låter kanske inte superintressant, men jag som älskar att nörda ner mig i saker tycker att denna är jättebra. Författaren beskriver och diskuterar på en underhållande sätt samhällsstrukturer och övergången från jägare/samlare till bönder. Lästips till den som vill bli lite mer allmänbildad!

Nu ska jag sätta på kaffe, puss!

Gillar

Kommentarer