Jag är lycklig

Livet har vänt, vänner. Höstdeppen är long gone och har ersatts av en riktigt bra känsla i kroppen. Om dagens första kopp kaffe skulle vara färgad i rosa glitter, så är det så livet känns just nu. Strålande!

Har jag nämt att jag har skaffat mig ett nytt jobb? Det stämmer, nu förtiden spenderar jag mina dagar i en förskoleklass och därefter på fritids och jag trivs som fisken i vattnet. Jag har haft en föreställning om att jag inte är en barn-person men den föreställningen är det nog dags att revidera. Grymma arbetstider, fantastiska kollegor, ingen pendling, frisk luft och dagsljus varje dag känns fantastiskt.

Under 2018 har jag dessutom fortsatt med det vegetariska. 24 dagar sen senaste jag åt kött (förutom en liten bit sill i lördags!) och shit vad enkelt det är om man bara har bestämt sig. Saknar inte kött ett endaste dugg och dessutom har jag fått upp intresset för matlagning (färdig falafel blir trist i längden) vilket har visat sig vara väldigt kul!

Yoga har jag börjat få in som en daglig rutin i mitt liv. Yoga with Adriene på youtube - varje pass tar cirka 30 minuter och det är lätt att få in om man ser till all tid pendeltid jag slipper nu. Det + ett yogapass på 1.5 timme i veckan med instruktör gör under. Älskar känslan av att få landa i ens dag och landa på mattan, känslan när andetaget synkar med ens rörelser.

I måndags vaknande jag upp som 20-åring vilket känns både underbart och skrämmande. Jag blev firad i dagarna tre - middag med mitt hjärta på lördagen, släktmiddag på söndagen och semlor, systembolagsdebut och middag med familjen i måndags. Året som 20 kommer att bli magiskt!

Gillar

Kommentarer

feliciaottosson
feliciaottosson,

Vad roligt att höra!! 😊

nouw.com/feliciaottosson
happinessbyida
happinessbyida,
Det känns fantastiskt!
nouw.com/happinessbyida