Internet-kärlek

SÖNDAG

Hur är det med er? Har ni haft en skön söndag? Min har varit något rastlös men kreativ. När man ger sig tid till avslappning och lite ledighet brukar en massa idéer poppa upp och precis så har det varit idag. Himla härligt! Dessutom har jag haft tid till att fylla på min inspirationsdepå med artiklar och blogginlägg från alla hörn och kanter av internet. Perfekt att börja kommande veckan full av inspiration. För att ni ska slippa leta kommer här ett gäng guldkorn av det jag har läst och blivit inspirerad av idag, enjoy!

SÅ FÅR DU FLER FÖLJARE TILL DIN BLOGG

Alexandra Bylund, som driver Mama Said Media, tipsar om hur du får fler följare till din blogg. Kort sagt handlar det först och främst om att skapa värde för läsaren och att nätverka.

SLUTA FÖRSTÖRA FÖR DIG SJÄLV

Ebba Hansson, som driver bloggen liifeofebba, om det här med att visualisera sina mål och utmanar till att gå utan för sin comfort-zone - varje dag.

FRAMTIDENS LEDARSKAP

Clara, på Bossbloggen, spånar om framtidens ledarskap. Hur ska företagen framgångsrikt leda generation Y som präglas av självförverkligande och där företagets värderingar måste matcha ens egna? Intressant!

SJÄLVKÄRLEKSMÅNDAG

Det viktigaste vi har är kärleken till oss själva och detta pratar Sophia om i sin vlogg. Lite extra fokus på alla-hjärtans-dag men prick lika viktigt året om.

5 FRAMGÅNGSRIKA KVINNORS MORGONRUTINER

"A good morning starts the night before". Att skapa sig en morgonrutin är något som oftast lyfts fram och så många framgångsrika entreprenörer kan ju inte ha fel. Career Girl Daily delar med sig av 5 kvinnors hälsosamma morgonrutiner. Har du någon morgonrutin?

Där här vi söndagens inspirationsskörd! Vilket tips tar du med dig in i vecka 8?

Gillar

Kommentarer